Jump to content

Brukskamera


beech5

Recommended Posts

Heisann!

Skal til å pensjonere det gamle gode 3,2pixel, 64mb Sony Kameraet mitt. Ser etter et nytt sikkelig brukskamera (handycam). Noen som har erfaring med et godt, stabilt, robust kamera, som tåler alt fra toppturer, til å ligge i en goretexs lomme i drittvær, ta å ta gode bilder under alle slags forhold? Og har god batterilevetid? Det må tåle en støyt!!

Mvh;

Beech!

Link to comment
Share on other sites

Har et Olympus µ 1030 SW:

mju1030SW_silver__front_M.jpg

 

Vanntett til 10m, tåler 100kg klem (altså at en feit jævel har det i baklomma og setter seg på det.) og fall fra 2 meter ned på hard underlag. Hvis man skal klage på noe, så må det være at det er litt tungt, skyldes stålet i innkapslingen. Har fine bilder av pjokken under vann på babysvømming med det. Videofunksjonen er ikke så super, krever mye lys for å bli bra, men jeg har fått filmet en del, og det gjør seg greit på TV.

 

10.1 Megapixsler og 3.6x optisk zoom, batterikapasiteten er også grei. Alle bevegelige deler untatt lisebeskytteren er inni kameraet - periskop-prinisipp på innvendig optisk zoom.

 

- Øivind

Link to comment
Share on other sites

Ja det er det. Det glir en liten metallplate opp og ned foran linsa når du slår av/på strømmen. Hvis du har hatt kameraet i saltvann eller klorvann, så hender det at den glir litt treigt. Da bare holder du den under springen i lunkent vann en stund og slår deretter kameraet av på noen ganger til den glir fint igjen. Står forklart i bruksanvisningen. Beste pris på kameraet er hos CDON.com, og de tar bare 27 kroner i frakt.

 

- Øivind

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...