Jump to content

Ein god idé?


Finnbear30-06
 Share

Recommended Posts

Guest graahund

Synes ærlig talt at dette var en god idè, med tanke på og ta ut rett dyr. For eksempel som her da det er en elg de vil ha vekk fra bebyggelsen. De burde da ihverfall være nogenlunde trygge på at de tar ut rett dyr. :?

Link to comment
Share on other sites

Fungerer til en viss grad, malingen sitter utrolig dårlig i pels. Problemet er at kommer ikke dyret tilbake innen ca et døgn, er malingen borte (særlig om det regner og om dyret søker tilflukt i tett skog).

Det vi har hatt gode resultater med, er å fryse ned kulene før de brukes. Elgen får litt bedre fart bort fra bebyggelsen og som regel kommer den max tilbake engang for så å forsvinne forgodt tilbake til sitt rette element etter annengangs behandling. :wink: "Hjelper" du i tillegg dyrene på vei med et lite signalpenn knall i uttaket, er det de færreste som vender tilbake.

I høst valgte vi å ta ut et unntak, dette var en voksen ku (5 år +) med tvillinger. Her var alt fra forsvarets knallskudd, røykgranat og flash bang til det tradisjonelle prøvd ut. Reaksjonen var alltid den samme, i løpet av tre - fire timer var de tilbake og hun ble mere agresiv for hver gang.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...