Jump to content

16-65

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

16-65's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Gratulerer! Er det kanskje bare Primus-modellene av Trumph og Neptun som kommer med Antinit?
  2. Takk for fin info! De patronene er sikkert bra, men vet ikke om de holder til rådyr..
  3. Takk for svar! Men skal ikke kuler veie minst 9 gram for bruk på storvilt?
  4. Hei, godtfolk! Jeg låner denne tråden, da spørsmåla mine har litt med det samme å gjøre. Jeg er redd for at med blyforbudet, også etterhvert på rifle(?), at jeg må pensjonere hanedrillingen. Jeg er 99% sikker på at det blir kjøpt en Neptun eller Trumph av den eldre typen. Lurer da på: -Er det brukende blyfrie kuler til storvilt i 7x57R, hvis man ser bort i fra TTSX og de som ikke bør brukes i lodda løp, eller må man da ha frittliggende i fremtiden? -Hva ca. er vektforskjellen på Trumph/Neptun i 20/76 kontra 16/70? 12 er uaktuelt for meg i en drilling, men vurderer å gå for 20 grunnet ammoutvalg.
  5. Det skal jeg gjøre, når jeg kommer så langt. Jobber mye ekstra frem til uke 41, men da er det friuke.
  6. I see, det skal jeg nok klare. Men er det noe som kan flytte på seg inni der, så man må vite hvordan det skal settes sammen igjen?
  7. Hei igjen! kan jeg trygt skru av/på sidelåsene, eller kan jeg tukle til det? Igrunn bare for å se, men også for evt. rengjøring.
  8. Ikke to stillinger når jeg spenner opp, men resten av det du sier stemmer med min. Takk så mye for svar og tips! Ja, nyere vismut skal vel være brukbart sies det?
  9. Hei igjen! Rifla er 9,3x72r, ja. Ganske sikker på at hanene her ikke har halvspenn, hva er det godt for isåfall? Denne børsa blir igrunn bare brukt på rådyrjakt med hund, så det går ikke så alt for mye skudd, så da har jeg nok litt is i magen og satser på at det blir mulig å få tak i etterhvert.
  10. Takktakk, den skal jeg få lest gjennom! Utrolig, samme reima på forsiden av boka, som den jeg har på drillingen.
  11. Okei, takk! Det er en tysk Barella, men produksjonsår vet jeg ikke. Regner med en børsemaker bør måle det i såfall? Har ikke lyst til å brotsje den jeg heller, men 16/65 er litt vrient å få tak i, og jeg har ikke så alt for mange liggende. Rullekrymp er det på de jeg har, men de må vel fortsatt være 65 og ikke 70mm?
  12. Hei! Jeg har en gammel drilling med 16/65 i hagleløpa og utvendige haner. 1) Hvis jeg nå som blyforbudet har kommet igjen, skulle finne på noe så hjerteskjærende som å borre opp kammer til 70mm, vil denne kunne tåle trykket? Er det forskjell på trykktesting mellom 16/65 og 16/70? Det er ingen kryssbolt, men en kon tapp, som jeg har hørt heter dollhead eller noe? 2) Sidelåsene på denne, og hanehagla, er det noe annet en det som kalles ekte sidelås? Eller får man ekte sidelås når man er så sær og kjøper gamle billige hanebørser?
  13. Hei! Jeg sendte Mail til Kent for en måneds tid siden, og spurte om de vil produsere Tungsten-Matrix i 16/70 igjen, men har ikke fått noe svar. Skulle da tru at også denne bør komme i både 3 og 3,5mm, som den gjør i kaliber 12 og 20, nå som bly er borte igjen?
×
×
  • Create New...