Jump to content

seljaktmann

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

seljaktmann's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hva med en Leica amplus 6 2.5-15×50 bdc ? Vet ikke om 15 gangs forstørelse er nok men det kan vel noen langholds skyttere her svare på.
  2. Hva med en sauer 100 fieldshoot ?
  3. Syke priser , har ikke noen tro på at kobberhagl blir noe hit. Alt for dyrt , lett og hardt materiale. Men prisen på de stålpatronene er også høy nok
  4. Søkte om hagle tidligere i uka å fikk mail med godkjent søknad etter kun 1 dag. Det får en si er imponerende effektivt levert. Sto at det skulle ta 13 uker
  5. Fikk hyggelig tlfn fra blaser group norge i dag om at det er nye sauer fieldshoot på tur fra Tyskland.
  6. Sendte en mail til importøren blaser group norge i dag for og høre hvordan det ligger an med byttingen. Sikkert flere som lurer på dette så kan komme tilbake om jeg får svar fra de.
  7. https://jaktogfiske.njff.no/mauser-rifle-sauer/svakt-lopt/131782
  8. Sauer fieldshot kommer i 6.5x55 ja wp1987. Kjøpte den i fjordvinter , så rak en del runder på bane + bukkejakt før tilbakekallingen kom. Var veldig fornøyd med den så gledes til det kommer en ny. Håper den kommer iløpet av april, men enig i at det er dårlig info og oppfølging ja.
  9. Sendte inn min sauer 100 fieldshoot i 6.5x55 før jul. Fikk også tilbud om 308w eller å vente på ny 6.5. Valgte å vente på ny , og ble fortalt at det skulle bli en løsning iløpet av april for de som vill beholde 6.5. Spurte om å oppgradere til en sauer 101 gti mot mellomleget men det var vist ikke mulig. Importør ga vist kun ny børse av samme type .
×
×
  • Create New...