Jump to content

KragM1912

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KragM1912's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Javel takker for svar! Da får jeg prøve å smøre de på et vis og lage meg noen pappskillinger
  2. Hei jeg har bestilt meg noen fiberpropper/fiber wads fra dixie gunworks men jeg tror ikke de er «smørt». Lurte på om noen visste hvordan man smører slike Leste på et amerikansk forum der en varmet opp parafin i en kjele og la proppene nedi, så tok de ut og la de på en klut på tørk og da det fungerte fint. Men er det noen som har noen bedre ideer? Er jeg nødt til å smøre de? Skal bruke de i plasthylser med svartkrutt. Så skal jeg ha skilling over kruttet selvfølgelig.
  3. Takk, jeg skal se litt nøyere på det. Sant at komponenter er et problem. Men jeg har fått tak i hylser, tennhetter, krutt og hagl så mangler bare resten småtterier
  4. Takk jeg skal undersøke import litt nøyere Og ja de er lange nok for rullekrymp. De hylsene jeg har er standar moderne kaliber 10 som jeg må korte av, så de er egentlig lange nok for stjernekrymp også men jeg har ikke utstyret for det så det må bli rullekrymp.
  5. Vet du hvor man får tak i filt og fiberpropper?
  6. Det er kortere hylser enn standar kaliber 10 så det må bli litt annen lading i forhold til standar 10 ga. sliter litt med å finne bra ladedata så ladde vært kjekt om noen visste. Forstår det slik at jeg har litt spillerom når det gjelder svartkrutt i denne.
  7. Lurte på om noen hadde noe lade data for min gamle Winchester 1901. Det er 73 mm lange 10 GA hylser. Jeg har pyrodex RS ffg svartkrutt og alt jeg trenger. Eneste jeg mangler er ladedata:)
  8. Det hadde vært supert! Holder til i nordre land kommune.
  9. Tusen takk for svar, jeg har en kjenning som har ladet en del før som kan hjelpe meg med det Vet det er litt mangel på ladekomponenter men da vet jeg hva jeg ser etter
  10. Hei! Har en krag m1912 som jeg har lyst til å bruke på rådyrjakt, og da må jeg lade selv. Er ganske uerfaren med hjemmelading og skulle hatt en liste over: - Hva slags krutt - hvor mye krutt per patron - kulevekt Tar gjerne noen tips til hvilke ekspanderende kuler som går best i krag. Jeg har omtrent 150+ tomhylser fra lapua rekrutt, og ca 20 tomhylser fra norma rekrutt. Funker disse tomhylser bra for jaktammunisjon?
×
×
  • Create New...