Jump to content

Transporter

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Transporter's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

  1. Her er Anchutz 9mm flobert, synes den blir for pinglete også til trost, uten at jeg har brukt den til trost. Mulig jeg skulle byttet fjær til tennstempel som kanskje er i svakeste laget. Har bra med både haglepatroner og kulepatroner til denne.
  2. I høst skal jeg på trostejakt hvis tiden strekker til. Jeg vil bruke en BRNO sideligger i kaliber 16 og patroner fra nr 7 til 9hagl. Har en Anchutz trostehagle 9mm flobert, men det blir litt for puslete hvis jeg ikke er nær nok. Hagla er fra 1968, nesten ikke skutt med og ikke av meg. Utrolig trang i mekanismen. Blir Gråtrost siden alle andre er fredet, ringdue er også ett alternativ hvis den dukker opp.
  3. Objekter enda ikke mottatt, fikk svar på mail 02.04.2023 om at han skulle begynne med dette i løpet av April 2023. Ble vel sendt inn omkring Januar 2023. Har flere objekter i fryseren men vil ikke sende flere til nevnte sted. Svarer ikke på mail nå, får ta en tlf. etterhvert.
  4. Har noen objekter inne hos ham og har flere liggende. Ble noen røyskatter før fredningen i yngletiden. Brukte en annen tidligere som nå er ute av virke, han gjorde en meget god jobb.
  5. Noen som har brukt denne: https://johnsolvang.no/priser/ Interessert i tidsaspekt på arbeide, kvalitet osv.
  6. Transporter

    Fartssperre ATV

    Mulig du må ha en ny ECU uten at jeg kjenner fabrikanten. Her selger de ECU for ymse CF-Moto - disse er ikke godkjente for registrerte kjøretøy/traktorregistrerte. https://toppfritid.no/atv/tilbehør/trimdeler/ecu-for-cfmoto-cforce-850-unlimited-motorstyringsenhet-uten-fartssperre-107113-p0000010127
  7. Transporter

    Brno ZP hagler

    Har denne BRNO i kaliber 16 fra 1968. Skjeftet er kuttet med 5cm men kan forlenges igjen, har ikke skutt med hagla. Den er knapt brukt av tidligere eier, er meget teit og trang i mekanismen.
  8. Jaktdepotet har tidvis inne, og muligens andre etter ar blyforbudet ble hevet. Jaktdepotet har også kulepatroner som ikke ble berørt av blyforbudet. PS. Ser denne tråden er ett par år gammel.
  9. Der kom første røyskatt i fella. Pakket inn til utstopping. Angrer på at jeg ikke først gnidde den mot de andre fellene som står rett ved.
  10. Bor omkring 200 meter unna nærmeste nabo, kanskje dra frem trosthagla i 9mm flobert og ha den klar til skyteavstand opp mot 10 meter?
  11. Takker for innslipp. Hiver meg på denne. Hadde 10 stk syningsfella for røyskatt nå 9 stk, da reven" dro avgårde med ei felle som var merket men ikke funnet igjen. De andre som er oppsatt (3stk) har jeg festet stein til eller bundet fast, mistet også minkfeller tidligere av samme type da sjøen/storfloa tok dem. Men får ikke røyskatt i disse synningfeller, jeg ser røyskatta springer bare noen meter unna. Bruker fenalår, fiskekaker, rester av sild osv. til åte. Har rottefeller som jeg tidligere tok røyskatt i, men her er mye ekorn jeg ikke vil ta. Alternativet er rottefelle i kasse med små hull som ekornet ikke kommer inn i. Synes det er rart at ingen av synningsfellene har bltt utløst av røyskatt, feil åte eller for mye mat tilgjengelig da jeg hiver rester ut?
×
×
  • Create New...