Jump to content

helge r willassen

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

helge r willassen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Begynner å få noen av det slaget-Krag Jørgensen mod 1912-Strøken-Mauser m98 1942-7,92-Mauser m67-7.62-308 ukjent årstall-Husqvarna mod 52-Hanehagle 12/65 1937 mod en del handvåpen fra 70 tallet og oppover S&W mod 19-3-AMT Hardballer 45acp 70 tallet og et par Ancutz 22 en singel skudd og en mod 525 halvauto og to Voere mod 2107/08 der jeg mangler et sluttstykke og et magasin-Og en del andre våpen som jeg ikke har bry til å ramse opp her
  2. Takker for tilbudet-Men har fått hjelp allerede-Men er fremdeles på jakt etter nytt sluttstykke og magasiner-Pent brukt om noen vet noe bare ta kontakt-Har allerede våpengodkjenning på sluttstykke allerede!!
  3. Noen som vet om magasinet fra en halvautomat Voere 2114/2115 passer i 2107/2108???
  4. Jeg er ennå på jakt/leting etter pent brukt sluttstykke og et eller flere magasiner til Voere .22 mos 2107/08? Finnes dette vil jeg gjerne høre om det!
  5. Jeg har kjøpt en brukt salong Anschutz mod 525 som ikke er produsert hos Anchutz men på lisens-Noen som vet om det kan være Remington som hadde produksjonen???Disse ligner veldig på hverandre foruten rørmagasinet på Remington sine halvautoater!!
  6. Jeg er på jakt etter et løp til en Anchutz mod 525(Halvautomat)Jeg har kjøpt en pent brukt s-rifle med kappet løp og litt boret i løpet av hvilken grunn jeg ikke kjenner til?Kansje noen som ville prøve noe nytt??Har en enkelskudds eldre modell men der er løpet gjenget og kan ikke byttes til Mod 525?? Helge
  7. Jeg har bestilt Glock Performance avtrekk fra Lyngdal så i løpet av uken så kommer jeg tilbake med resultatet-Bruker en jubileums model til Walter GSP 1986 som referent-ler???
  8. Alien 9mm! Nei jeg hadde tenkt å bruke den til ca 25 meter og til dynamisk når jeg får stell på avtrekkeren-Temkte å bestille i løpet av helga nå som jeg ser på anbefalingene?Finnes på lager i Lyngdal-Jaktbutikken !! Helge
  9. Har en Glock 17 gen5 ute å kunne skryte av avtrekket som sikkert er både 5 og 6 pund??Hvor mye bedre er Performans avtrekket i forhold til orginalen?Prøvde en Walter PPQ med stålramme for et par uker siden og det er noe helt annet???Noen her som anbefaler avtrekk til 15-1600kr og dette er verd pengene??? Helge
  10. Fikk prøvd en Walter PPQ 9 mm under trening på pistolbanen her lokalt og må neste si at PPQ var nesten like god å skyte med som Walter GSP 1986 modellen? Hva mener dere som har bedre greie på dette enn meg?
  11. Er det noen løsning utenom å bytte våpen for å få bedre trykkpunkt(lettere)på Glocken.-Mye krefter skal til for avfyring i alle fall med min pistol og dermed dårlig presisjon???
  12. Ciefen.V-2 Har hatt kontakt med selger men han/de saler ikke den dagen de skal ri???
  13. Takk for tipset-Men våpensmeden jeg har hatt kontakt med har snakket med fabrikken uten å kommer frem til noe resultat-Ikke lenger i produksjon og deler er ikke å oppdrive-Denne som var avbildet er ikke orginal-Har fått tilbud fra våpensmed om å lage ny-Da kan jeg heller finne en komplett brukt Voere 2107 det blir fort dyrt med våpentillatelse og frakt++++!!Har to like rifler uten fungerende sluttstykker???
×
×
  • Create New...