Jump to content

Tiurbom

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tiurbom

  1. Har akkurat kjøpt meg en meopta meopro(?) 3-15x50. utvendige tårn, paralaxe og lys. funka greit inntil videre på toppjakt og revjakt. kanskje ta med den i vurderingen også?
  2. Håper det er innafor å spørre her. Har ikke ladeboken for hånden nå. Lurer på om noen vet min-max med sako blade 120grs med mrp? 6,5x55.
  3. Skal få søkt om våpenpass så fort som mulig. Tar vel sin tid det også…
  4. Jeg skal for det meste sitte å postere på villsvin, men mulig det blir noen drev. Blir nok så jeg tar med begge børsene over. Litt mer komfortabel på at de duger. Kom gjerne med fler erfaringer da jeg er helt grønn. Ingenting er Off-topic
  5. Som emnet sier så har jeg klart å havne i den situasjonen at jeg skal på villsvinjakt i november. Har aldri jaktet villsvin før, men har lest litt at de skal være ganske hardføre. Hadde planlagt å ta med meg en 308w ladet med federal tbt 165grs som går ut med ca 810m/s. Noen som har testet denne på villsvin før og kan si noe om effekten? Har og vurdert å ta med en 6,5x55 ladet med sako blade 120grs, men leser litt at folk er uenig på om 6,5 er et veldig godt egnet kaliber til villsvin. Tanker? Blir det for spett? Har lest litt på diverse sider her men blir ikke helt klok…
  6. Lite tips til god «allround-kule» om det er noe som heter det, er 165grs federal trophy bonded tip. Har brukt denne en hel del selv, og har generelt god erfaring med de. Brukt de på hjort og rådyr, men hadde ikke vært betenkt på å bruke den på større dyr.
×
×
  • Create New...