Jump to content

FreshMeat

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FreshMeat

  1. Sã hvis du har jaktvald kan du skyte elg bare for fellings avgift til staten? Kan jeg finne noen som driver gård og ikke har søkt om jaktvald elns? hva er billigste måten og skyte en elg og beholde kjøttet selv?
  2. Er det slik at Grunneiere ikke betaler noe? Altså hvis du har vaktvald på elg så kan du selv skyte elg uten noen kostnad?
  3. Skal ta jegerprøven nå. Hva koster det og skyte et par Harer? er det pr stykk pris eller hvordan fungerer det? Finner "Småvilt jakt kort" ting betyr det at man kan skyte så mange man vil eller hvordan funker det?
  4. Siden jeg ikke har jaktet før er jeg litt usikker på hvordan dette funker.. Fant en prisliste hos statsskog hvor det står 4000kr grunnbeløp + kg pris. Betaler du da 4000kr. og i tilegg ca 80kr pr kg? Hva koster en elg vanligvis? Noen måte man kan skyte en elg til en billig pris?
  5. Kan jeg få godkjent 3 våpen på engang? Tenkte kjøpe hagle og rifle til jakt med engang. + en Hagle som er mer komfortabel til skyting å bane som er bedre for lenger skyte sessions.
  6. Jeg har flere forhold på rullebladet som gjelder bare røyke weed. Det er ikke snakk om rus misbruk. Plus hendelse av 2017 hvor jeg kjørte i påvirket tilstand rett over promille grensa. så ikke alvorlig... Jeg har aldri vært voldelig og alltid vært rolig og de fleste sakene har vært tilståelse saker så det er ikke sånn at jeg har motarbeidet meg politiet eller vært voldelig elns
×
×
  • Create New...