Jump to content

SEBK1899

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SEBK1899's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Jeg har ikke fått papirene enda. Jeg bare lurer på hva som skjer hvis jeg ikke betaler og ikke får papirene, får jeg gebyr på arbeidet de allerede har gjort? De står at søknaden blir arkivert, betyr det at neste gang hvis jeg søker på det samme tar det kortere tid?
  2. Kanskje litt frekt å spør men har noen en krag de har lyst til å donere? Jeg ønsker å begynne en samling og skulle kjøpe en på Finn, men salget falt gjennom, så nå har jeg en 6,5 søknad jeg må få brukt
  3. Skulle kjøpe en krag på Finn men salget falt gjennom. Så nå har jeg en godkjent søknads som jeg ikke trenger lenger. Jeg tenker å betale og uansett kjøpe når en ny krag jeg har lyst på blir lagt ut. Men hva skjer egentlig hvis jeg ikke betaler? Vil søknaden gå raskere neste gang? Må jeg betale gebyr uansett? Og hvor lang tid har jeg på meg til å handle våpen hvis jeg betaler?
  4. Godt fornøyd førstegangsjeger!! Men skal sies at når hele bygda står i skuret å puster deg ned i nakken, blir man nervøs men sånn er livet når banen bare har en skive.
  5. Om noen har en lee Classic loader til 6,5x55 som ligger å slenger. Har lett en stund og uten noe lykke med å finne en i utlandet vender jeg meg til dere. så viss du har en eller kjenner noen, så hadde jeg satt pris på det!!
  6. Ser ut som jeg har blitt litt misforstått kanskje, jeg forstår det ikke er så mye å hente inn på å lade treningsskudd, og det er ikke planen heller. jeg ville kunne trene litt mer med jaktskudd, bondstrike til 6.5x55 får man til 60kr i butikken, men viss man lader selv så får man det ned i et sted rundt 19kr skuddet. man ville jo trodd det var noe å tjene der men da har jeg tatt feil. Jeg ser det at med bondstrike skuddene, så er hornady kittet tjent inn etter noe sånt som 75 skudd. Så det er nokk det jeg går for. Men som dere sier så kan det være jeg blir hekta og hele drømmen min om å å kunne spare penger går i dass, men vi får se edit- jeg må jo også peke på at å spare penger er jo ikke den eneste motivasjonen, det virker jo utrolig gøy også. det er bare ikke en hobby jeg er klar til å kaste 10 00kr på akuratt nå
  7. Jeg ser her at mange sier at man må kjøpe dyre presser som det tar flere tusen skudd før man tjener inn, det er jeg ikke intresert i. Jeg ønsker bare å trene litt mer med jaktskuddene og litt dyrere trenings ammo. Jeg skal da altså bare lade 50-150 skudd perr sesong. Hva slags kit er best for meg da? Har funnet noe selv men tenker at dere kunne gi noen forslag. (Sleng med en link til butikk)
  8. Den skal jeg skaffe meg!
  9. Er kanskje et dumt spørsmål, men er charge weight målt i gram eller grains?
  10. Jeg skal lade 3 forskjellige kuler i 6.5 og lurer på om noen har noen erfaringer med disse? og kan gi noe mer info rundt som krutttype/kruttmengde? jeg skal lade norma oryx norma bondstrike norma diamond line
  11. beklager viss dette er i feil seksjon av forum, er ikke så kjent med denne plattformen Som nevnt over så har jeg begrenset erfaring, men dette er noe jeg ønsker å utvide på! Jeg har prøvd så si alt av de tradisjonelle jaktformene en gang eller to, dette inkluderer skogsfugl, rugde, rådyr, hjort og elg. Så jeg lurer på om noen ønsker å ta en jeger under vingene i høst? Alt av jakt er av interesse, men rådyr og skogsfugl syntes jeg passer meg best! Jeg er nå student i Trondheim og har tenkt å bo her en stund, så jeg har lyst å kjenne området før jeg drar ut alene. Jeg stiller med eget utstyr, inkludert hagle/rifle. Jeg vet at lokale jeger og fiske-foreninger har introjakter og disse skal jeg være med på, men viss jeg heller kan finne noen som kan lære meg tror jeg det hadde vært bedre. Hvis ingen har lyst så tar jeg også imot tips på hvordan jeg kan etablere meg i miljøet, jeg har erfart at de lokale jaktlagene og foreninger der jeg er ifra ikke var så imøtekommende.
  12. Søkte 28 desember og henta våpenet 21 januar. Vet ikke eksakt når jeg fikk tillatelsen i posten men var et parr dager før dette. Søkte i rogaland.
  13. Håper virkelig noen svarer på dette! Jeg tenkte faktisk på det samme. Pistolskyting virker som en fin hobby når jeg måtte legge igjen jaktrifla hjemme for å studere i Trondheim.
×
×
  • Create New...