Jump to content

NordiskTrapSkytter

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NordiskTrapSkytter's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Fikk i dag tilbake søknad på winchester wildcat .22lr jeg fikk avslag på søknaden der begrunnelsen var at jaktvåpen skal være konstruert for å ha maksimal kapasitet på 10 skudd og ikke mer! Det er 10skudds magasin som følger med våpenet fra fabrikk. Siden det var mulig å få tak i større magasiner mente de denne ikke kunne godkjennes… men det samme gjelder jo omtrent alle halvauto .22… Går det an å klage på dette eller er det bare å legge fra seg hele greia?
  2. Okei:) nei er ikke det enda, så er kanskje ikke kvalifisert i det hele tatt, driver kun med teickskyting. Hiver opp mange lerduer og skyter de, klarer 5 så hadde vært moro å øke antall:)
  3. Vet du om det finnes søkeskjema til dette eller må man ringe til våpenkontoret og prate med de?:)
  4. Hei! Ønsker å kjøpe meg en benelli m2 sp / m2 speed, hvordan går jeg fram for å søke om dette? Skal brukes til trickskyting og trenger derfor lang tube. Vet ikke om dette er riktig tråd så får bare slette hvis ikke.
  5. Hei! Ønsker å kjøpe meg en benelli m2 speed performance, med 10/12 sk magasin, hvordan kan jeg søke om dette og hvilke krav må jeg oppfylle? Er aktiv lerdueskytter i to klubber og driver med trickskyting som alternativ trening:) takk for svar
  6. Mye interessant lesing her:) Så dette kruttet er altså ikke å få tak i lengre?
  7. Hei! Noen som vet hvor det er mulig å få tak i dette kruttet? Eventuelt noe som gir like hastigheter i 308 med trygt trykk?
  8. Oppdatering, endte på 44,5 grains N150, col 71mm, winchester large rifle tennhette, normahylse trimmet til 51mm. Skyter så å si hull i hull på 100M i benk Takk for hjelp:)
  9. Takk for svar!:) skal handle inn n-140 tenkte jeg ja for å ikke trenge fullt så mye krutt oppi, blir litt komprimert m n150 og blir en del munningsflamme i kort løp ettersom ikke alt kruttet rekker å bli forbrent med så kort løp
  10. Det virker logisk ja:) skal ta utgangspunkt i skutt hylse og 0,3mm mindre som du beskriver Ganske fersk i dette enda får teste med noen nye patroner om litt de andre vil nok bli brukt i børse nr1:) Igjen, takk for god hjelp til en fersking
×
×
  • Create New...