Jump to content

Farfarsnus

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Farfarsnus's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

6

Reputation

  1. Takk for svar! Da er det nok best å rengjøre og olje våpenet før bruk. Kan vel ikke skade å olje treverket litt heller, når jeg først er i gang. Klikkpatroner og olje til treverket har jeg kjøpt etter anbefaling i butikken. Har også en tube med fett som de anbefalte å bruke på chokene. Da bruker jeg litt av det på mest utsatte friksjonsflatene. Bruker dere forresten noe for å rengjøre utsiden av pipa? Eller er det best å tørke av med en fille og ta på litt våpenolje når man rengjør våpenet?
  2. Hei! Har nettopp kjøpt meg en ny Beretta SP og lurer på om jeg burde smøre og olje den med en gang? En annen ting jeg lurer på er om det har noe å si at haglen (bortsett fra forskjeftet) ligger lagret i koffert? Vil det påvirke smøringen på noen måte at haglen ikke er satt sammen mesteparten av tiden? Takk på forhånd!
  3. Kan anbefale Jaktia på Majorstuen i Oslo. Kjøpte nettopp min første hagle der denne uken. Jeg dro innom der første gangen uten å vite hva jeg ville ha eller hva jeg trengte. Fikk veldig god hjelp av børsemakeren der til å finne en hagle som passet til mitt bruk og ønsker (og ikke minst budsjett ). Når jeg til slutt bestemte meg for hvilken jeg ville ha, så tok han målene mine og tilpasset haglen til kroppen min. Tror det kostet litt over tusenlappen for å tilpasse den(den sitter som et skudd nå!). Jeg fikk en innføring i skytestilling, vedlikehold og valg av choker osv når jeg hentet haglen. Må si at det er noe av den beste servicen jeg har fått i butikk noen sinne. Et lite tips hvis du skal innom der er å ha god tid - kan være litt ventetid for å få hjelp. Lykke til!
  4. Takk for svar @hovdeknuten! Etter å ha grublet på dette en god stund så endte det med bestilling av en ny Beretta SP! Budsjettet sprakk så det holder, men det var denne som var drømmehagla i utgangspunktet. Så litt må man unne seg tenker jeg! Gleder meg til å prøve den når den kommer
  5. Hei, Jeg er på utkikk etter min første hagle og har i den sammeheng vært innom en jaktbutikk og forhørt meg med børsemakeren. Siden jeg skyter links så var utvalget noe begrenset for budsjettet mitt på ca. 12 000, men jeg fikk øye på en F.A.I.R Hunter som jeg synes ser lekker ut. Den tar meg litt over budsjettet, men jeg lurer på om det kan være en god investering for 15000 inkl. tilpassning. Etter besøket i butikken har jeg prøvd å finne noe mer informasjon om denne haglen, men det er jo svært begrenset når det kommer til denne modellen. Var overraskende at selv ikke produsenten skriver noe om den på nettsiden sin. Lurte derfor på om noen her har samme type hagle og kan dele sine erfaringer?
×
×
  • Create New...