Jump to content

TRW

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TRW

  1. TRW

    Hammerli

    @Torf Trenger ett venstre hånds skjefte sikkert ikke lett å få tak i
  2. TRW

    Hammerli

    Hei @Torf hva synes du om denne ?
  3. Norgesmester pistolen i produksjon optisk ifølge jaktdepoet sin annonse
  4. Hei@ronlamagnum prøv en walther Q5 match steelframe den har jeg og er kjempe fornøyd
  5. TRW

    De fire bukkene bruse

    Diamondbacken er veldig skjelden å oppdrive ,spesielt i 6 tommer de har ett par i København til svinedyre priser.De ble produsert i 1966 til 88.Har også stor samlerverdi i usa.
  6. TRW

    De fire bukkene bruse

    Det er riktig @hipshotEr veldig positivt overrasket over Diamondbacken.6tommer løp gin fin tyngde og balanse.Er anbefalt som trenings revolver på flere colt forum i USA ser jeg.Ta også en titt på Hitchcock 45 på YouTube der han tester den.
  7. TRW

    De fire bukkene bruse

    Nydelig@hipshot var det fire pythoner?
  8. Hei @hipshot og co måtte bare lage ett skryte bilde av mine favoritter i forbindelse med puss.
  9. TRW

    Colt Diamondback cal 22

    Hei @hipshot tusen takk for svar.Altid lærerikt.Har en strøken nesten ubrukt Diamondback på hånden fra tidlig 80 tall frister veldig da jeg ikke har 22 revolver fra før.
  10. Hei @hipshothva synes du om Diamondback cal 22 til trening ?. Rimelig ammo i forhold til Python.
  11. Bruk Aquilla super ekstra standard
  12. Hei var på banen igår med min nyinnkjøpte colt detective special fra 1977. Kjempe fornøyd lå stort sett i svarten på den små pressskiva på 20m. Avtrekket var like bra som på pythonen min.
  13. TRW

    Korth

    Hei @Efraimser at du nevner 44 magnum.Jeg har en colt anaconda 44 magnum og jeg blir like overasket over hvor kraftig den er hver gang jeg skyter med den.Du klarer ikke mange skuddene før du må gi deg det skal jeg love deg.I tillegg er det svindyr ammo ca 7 kr.Jeg skyter mest med cal 22 og 9mm.
  14. TRW

    Korth

    Hei @Efraimmin korth national standard 2019 modell. Jeg har hatt den ett års tid.Det er en super kvalitets revolver som er ferdig tunet fra fabrikk.Ulempen er høy pris men det hender det kommer noen på Finn.Jeg kan nevne at pipen er i kaldt smidd stål med polygon rifling som er svært motstandsdyktig mot slitasje.Med ett trykk på en knapp kan du fjerne tønnen når du skal pusse.Kaliberet er 357 magnum/38 spesial.I tillegg til ett nydelig single og double action avtrekk er den behandlet med en dlc coating som gir ett svart matt tøft utseende og veldig god beskyttelse mot rust.
  15. TRW

    Korth

    Hei @hipshotjeg var inne på youtube og så på de amerikanske modellene dvs Nighthawk custom.Jeg synes også jeg så forskjellige dreie rettninger på tønnene ellers kan jeg bli lurt av bildene
  16. TRW

    Korth

    Hei @ jeg har Anaconda 1997,Python 1981 og Detective 1977.
  17. TRW

    Korth

    Hei @hipshot jeg har tenkt meg en tur på banen idag og da skal jeg se. Jeg har 3 Colter og en Korth.For meg virker det som om coltene går medsols og ALLE andre revolvere går motsatt vei.Men har det egentlig noe å si hvilken vei tønna roterer så lenge timing og låsing er perfekt?.
  18. TRW

    Korth

    Hei @hipshot det ligger tegning og video av leamikken på hjemmesiden deres.Ser at du nevner ny/gammel korth ser ingen grunn til at leamikken er blitt dårligere med åra(moderne cnc maskiner etc).Vi snakker tross alt om en high end revolver som starter på 40000-70000.De samarbeider også med Nighthawk custom i USA der heter den Mongoose.Der monterer de blandt annet slisser på løpet så de blir nesten lik Pythonene våre men bare nesten
  19. TRW

    Korth

    Freedom arms ok
  20. TRW

    Korth

    Hei@ humbo hva er en FA . Hva slags måle utstyr brukte du?Du er klar over at du snakker om mikrometer toleranser her.Et mikrometer måler med en hundredels millimeter nøyaktighet.
  21. TRW

    Korth

    Vi målte med bladsøker klaringen mellom tønne og ramme. Smith hadde 0,3mm Min colt anaconda hadde 0,2 mm mens min Korth national standard hadde 0,1 mm klaring slå den.
  22. TRW

    Korth

    Korth er ferdig tunet fra fabrikk.Den er som et urverk. @hipshot denne leamikken må du bare prøve kanskje blir du overasket selv i forhold til Pythonene dine.
  23. Hei de USA produserte er i støpt stål mens de tyske var frest ut med cnc maskiner.Derfor billigere pris også.
  24. TRW

    Colt python

    @hipshotden er fra 1977 har vist bilder av den i en egen tråd du sa at den var dønn lik din.
×
×
  • Create New...