Jump to content

SandsogSamling

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

89 profile views

SandsogSamling's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

5

Reputation

  1. Jeg er veldig fornøyd med min BRX, jeg har i 30.06 Med Swemko demper og Steiner Ranger. Foreløpig ikke funnet noe negativt i forhold til mitt bruk
  2. Begrensningen er størrelsen, mindre tegne, gir mindre fisk, setter du teina der det er fisk får du fisk. Ordinær skotte tegne er tung i seg selv, så trenger ingen ekstra vekt.
  3. Det er vel også en del lokale Forhandlere/børsemakere som også har tatt inn eldre utstyr, som de selger videre til greie priser, mange av disse kan også være behjelpelig med tilpasning å råd.
  4. Blir nesten som alle som sier at Toyota er den beste bilen... aldri feil, bare går... Men noen velger fremdeles BMW, Audi, eller MB Har ingen erfaring med T3 selv...
  5. Har tilsvarende koffert selv, syns den fungerer fint til bruket, den er også låsbar, syns selv det er en fordel, samtidig som den tåler en trøkk. Skal ikke si det helt sikkert, men fly selskap har krav til hvordan våpen skal sendes med fly.
  6. Jeg har Steiner Ranger selv, er fornøyd med den, syns personlig den var bedre en Zeiss for mitt øye, men du må se de/teste de mot hverandre og finne ut hvem du liker.
  7. Ting tar litt tid noen ganger, Det ble en Ranger 3-12x56, Ikke testet på bane kun uten for butikk, montert den på våpen testen på bane blir torsdag, fikk en god følelse selv i hvert fall ved første øyekast.
  8. Legger igjen svar jeg når kjøpet er gjort:) Tenkte og sjekke ut i morgen, men kan fort bli fredag også... selv om dette bør prioriteres:)) men greit å gjøre ferdig det som skal gjøres på jobben. Er jo lønnen derfra som betaler gildet:)
  9. Takk for svar:) da skal jeg sjekke det nærmere:) vil uansett teste/se igjennom det hos forhandler, men godt å få litt bekreftelse fra andre og andres erfaring også:)
  10. Er det noen med erfaring på Steiner optikk, evnt. er det alternativer i rundt ca samme pris leie som anbefales i stedet?
  11. Er det noen som har fått Sin BRX1 hjem, og testet på skytebanen?
  12. Kan det være noen som har søkt og registrert i ditt navn da..?
  13. Sør Øst/ Vestfold Telemark, 6 uker, sto at det var 12 uker.. søkte i November
  14. Kanskje greit å legge igjen en presentasjon også:) Er ny i forhold til jakt, eller dvs mange år siden sist. Er i ferd med å bygge opp en jakt garderobe og starte litt på bar bakke etter mange år uten. akkurat nå er jeg ute etter en rifle til jakt, har søkt og godkjent for 30-06 det samme for Hagle cal 12, denne vil i første omgang bli benyttet for leirdue, etter hvert noe jakt. Som rifle har jeg sett på Beretta BRX1 med Swarovski Z6i 1,7-10x42 ikke sikker på demper. Synspunkter tas i mot med takk:) Har hatt den i hånden, men ikke test skutt. Hadde god følelse. Hagle har jeg testet flere, men siste so falt i smak, føltes godt å skyte med var en Beretta Holder til i Vestfold
  15. Hvordan går det med tilbakekallingen, er problemet løst og har den begynt å komme ut i markedet? Vurderte BRX1 i forkant av dette, men vurderer å se på alternativer kanskje.
×
×
  • Create New...