Jump to content

andreasaunoien

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andreasaunoien's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jobber på sportsbutikk hvor vi selger grs Stokker så da får jeg en ny en til 2700,- så det et veldig godt alternativ. Men prøvde rifla igår og den har samlinger som ikke ligner noe som er 60 år gammelt. Den trenger iallefall ikke ny stokk eller å bedde
  2. Jobber på sportsbutikk hvor vi selger grs Stokker så da får jeg en ny en til 2700,- så det et veldig godt alternativ. Men prøvde rifla igår og den har samlinger som ikke ligner noe som er 60 år gammelt. Den trenger iallefall ikke ny stokk eller å bedde
  3. Skal prøve den imorgen men er skutt veldig lite med den så er spent på hvordan presisjonen er.
  4. Fikk kjøpt den i pakke med bushnell 6-18x50 og shultz og larssen demper. Det endte på 5 500kr. Et veldig godt kupp spør du meg. Eneste er at det var mye slakk i sluttstykket når man drar det helt tilbake. Men jeg mener folk har montert Grs stokk på disse våpenene. Hvis ikke kan man liksågodt bedde orginalstokken, da den som du sier er unik.
  5. Flott. Kan våpennummeret bety at den er produsert i 84? Eller vet du ellers når det er produsert?
  6. Hva er forskjellen på 1600 og 1640? sikker på at det ikke er den?
  7. Hei Har noen peiling på hvilken modell Husqvarna jeg har? Og hvilket år den er produsert. Våpennummer er 268984. Det står nitro på pipa.
  8. Har du prøvd disse skuddene på tiur? regner med de skal holde lenge. ser veldig bra ut på rypa iallefall.
  9. Hei noen som har erfaring med hornady sst 150gr og 165gr? hvordan fungerer de på rev og rådyr? og har noen eventuelt bedre alternativer?
  10. Hei er det noen som har erfaring med bruk av 30-06 på skogsfugl og rype? Hvor ille blir egentlig skudd skadene? legg gjerne igjen bilder!
  11. Hei jeg har sendt inn en våpensøknad på to våpen. Jeg bor både hos mamma og pappa, altså de bor hver for seg. Når jeg sendte søknaden skrev jeg begge sine adresser. Er det rett? Og kan det eventuelt bli avslag ag det?
×
×
  • Create New...