Jump to content

AdamH

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdamH's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • One Month Later
  • First Post
  • Week One Done
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Boltknobs AB har mye rart til alt av hevarmskuler til rifler. Hadde startet å se der
  2. Da har det sikkert vært noen misforståelser. Men takk for svar
  3. Har ikke fått noe klart svar av de jeg har spurt. Noen mener at det er knotete grunner div konstruksjon av våpenet osv.
  4. Er det noen her som har gjenget en sauer 101 og hatt noen problemer angående det?
  5. Har tittet lenge på freyr & devik sine lyddempere, men har nå i det siste tenkt over muligheter for det å sette på Mirage på dem.Har søkt på nett men har ikke funnet noe løsning. Spør derfor her om noen har noen løsninger eller hva andre har gjort. (Til de som lurer har spesifikt sett på 269 av freyr & devik)
  6. Har nå nylig kjøpt en sauer 101 classic XT i 30-06 og fikk skutt den inn for noen dager siden. Veldig fornøyd . Men merker at kinnstøtten skulle skulle ha vært litt høyere opp i forhol til det å få riktig sikte bilde gjennom kikkerten, en zeiss v4 3-12x56. Lurer derfor om noen har montert kalixteknik CR2 i en av sine syntetisk stokk og hvordan resultatet ble. Vett at Cr1 er bedre egnet på syntetisk stokker men er ikke noe fan av skruen Andre muligheter blir selvfølgelig tatt imot.
  7. Har nå nylig kjøpt en sauer 101 classic XT i 30-06 og fikk skutt den inn for noen dager siden. Veldig fornøyd . Men merker at kinnstøtten skulle skulle ha vært litt lengere opp i forhol til det å få riktig sikte bilde gjennom kikkerten, en zeiss v4 3-12x56. Lurer derfor om noen har montert kalixteknik CR2 i en av sine syntetisk stokk og hvordan resultatet ble. Vett at Cr1 er bedre egnet på syntetisk stokker men er ikke noe fan av skruen som kommer da på siden Andre muligheter blir selvfølgelig tatt imot.
  8. Har tenkt kaliber 30-06. Å har en i skytterlaget med en sauer 100 som jeg har allerede sett litt på, men får vell ta en tur til Magne Landrø
  9. hei. har nettopp tatt jegerprøven, men vært aktiv i konkurranse skyting i 4+år. nå er jeg på utkikk etter første jakt rifle. å tror jeg har bestemt meg på Browning X-bolt nordic light, men ser at det også er en annen variant av denne (nordic light black) som ser helt lik ut. likevel er det en pris forskjell på 2000kr. så hva er forskjellen? (har også vurdert sauer 100. så fint om noen forteller litt om erfaringer med den også)
×
×
  • Create New...