Jump to content

Undulaten

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Undulaten last won the day on January 12 2023

Undulaten had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Undulaten's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

47

Reputation

  1. Det var andre årsaker basert på føleri
  2. Hvor finnes det info om dette? Hvordan kan de kreve mer enn registreringspliktige deler?
  3. Nei, det ble en Glock
  4. De gikk ikke med på å utvide fristen, og jeg fikk forklart at dette var diskutert og avklart fra høyere hold. Fikk også innspill til mulig løsning med at andre kunne overta den i perioden jeg ikke kan ha den, f.eks klubben. Siden fristen for å søke erstatning er på kun tre uker kommer til å gjøre det før det er for sent. Ikke fordi jeg mener dette er det riktige å gjøre, men fordi jeg er lei av både saken og riflen. Jeg mener fortsatt at PODs tolkning går langt lovgivers intensjon, og synes det er en uting at disse listene skal være levende dokumenter der noe lovlig plutselig kan bli ulovlig.
  5. Til sommeren har jeg nok stevner til å ha den til sportsskyting, så 8 uker ble litt knapt. Ringer våpenkontoret når det åpner for å høre om det lar seg løse på et vis. Hvis ikke blir det nok å klage.
  6. Den ble godkjent i 2022, så etter ny lov.
  7. Da har jeg fått brev fra politiet om at vedtak om innvilget våpentillatelse omgjøres. Det er gitt 8 ukers frist til å avhende våpenet. Vedtaket kan påklages til Politidirektoratet innen tre uker.
  8. Du kan fortsatt bruke den til jakt, så lenge den ikke er av militær karakter.
  9. Våpenforskriften § 14-1 nr. 1: "Søknader som fremjast før ikraftsetjing av denne forskrifta, men som vert handsama etter ikraftsetjinga, skal som hovudregel handsamast etter regelverket på søknadstidspunktet. Det nye regelverket kan likevel brukast om dette er til føremon for søkar eller om vedkomande sjølv ber om det." Det vil altså vere tidspunktet du har søkt som er gjeldande for om du har søkt etter nytt eller gamalt regelverk, med mindre du har aktivt bedt om å få den behandla etter nytt regelverk.
  10. Eg er redd det er slik det blir. POD som skal ha fagkompetanse påstår at listene er riktige, og politikarar ikkje har evne eller vilje til å sette seg inn dette. NJFF har uttalt at dei nye listene har nokre logiske bristar og ville sjå nærmare på dei. Eg har ikkje sett noko meir etter det. Eg håpar NJFF følger opp.
  11. I budsjettet står det at ordningen bortfaller 1.juni 2024. https://www.regjeringen.no/contentassets/6632aef843a74d519a6a008cb9ac1504/no/pdfs/prp202120220001t01dddpdfs.pdf
  12. Budsjettoverskridelser er ikke noe nytt. Det stopper ikke på 2 millioner dette nei.
  13. Om våpenet oppfyller krav til jakt finn du her https://lovdata.no/forskrift/2002-03-22-313/§15 Så lenge det ikkje er av militær karakter kan du jakte med det.
  14. Dette er vedlegg i epost sendt mandag 13. desember 2021 17:01 Sak: 22/559-1 Halvautomatiske rifler med løst magasin Så nokon har grubla på dette ei stund.
×
×
  • Create New...