Jump to content

Jeg-er-per

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jeg-er-per

  1. Er det bare meg eller er det lite .308 å få kjøpt nå for tiden? Trener vanligvis med Norma Trainer og det er helt støvsugd i nettbutikkene jeg vanligvis handler i. Samme gjelder litt fjongere varianter og jaktammunisjon. Ukraina-effekt?
  2. Hei. Skal kjøpe tofot/bipod til en Tikka T3X med standard stokk. Har du en å anbefale? På forhånd, takk.
  3. For å spore diskusjonen tilbake til det jeg opprinnelig lurte på, er det noen vesentlig forskjell på disse to? https://prisguiden.no/produkt/zeiss-conquest-hd-10x32-215584 https://prisguiden.no/produkt/leica-trinovid-10x32-hd-305409 Det er ca 2000 i prisforskjell. Får jeg mer for pengene om jeg kjøper Leica eller kan like gjerne kjøpe Zeiss og ta med fruen på restaurant? Er det noen andre modeller jeg også burde vurdert? Hva gir egentlig mest for pengene?
  4. De fleste produsentene har både 8x og 10x versjoner av de samme modellene. Noen liker mora andre dattera Kan jo bli en artig diskusjon det, men jeg spurte egentlig om anbefaling av kikkert til rundt 10000, til fjelljakt. Hva ville dere kjøpt? Og har dere sett noen gode tilbud?
  5. Vel det er vel andre egenskaper, utover førstørrelse, som også kan definere en kikkert som allround, eller? Endret uansett tittelen på tråden
  6. @amatør 10x er nok mer relevant da jeg jakter villrein i høyfjellet.
  7. Hei! Jeg skal kjøpe ny allround håndkikkert men sliter med å navigere i jungelen, eller vier-krattet om du vil. Hva skal jeg velge? Ser for meg en jeg kan ha i mange år og bruke til det meste. Er mest på rein- og rypejakt. Budsjett rundt 10 000, gjerne billigere. Brukt er også av interesse, om du har en til salgs.
×
×
  • Create New...