Jump to content

Billybang

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Billybang's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hvis det ligner på Gjøvik så er alt stengt for jakta og de kommer ikke ut av skogen igjen før 23.desember. jeg var veldig å fikk tak i noen som har egen nøkkel
  2. @Rugerdud heisann. ja det kunne jeg veldig gjerne tenkt meg. hvor skyter du? hvordan deler vi kontaktinfo?
  3. hehe nettopp ps: jeg er gammel nok til å vite hva kamferdrops er
  4. Ok bommer! neida hehe takk for tips. jeg har hørt med han jeg tok jaktkurs med, men får følelsen av at elgjakta tar presedens og det skjønner jeg godt, men jeg skal finne skytebana på Facebook og følge med der. jeg er tilflytter og en 39år gammel student på ntnu, så jeg har ikke nettverk her og aner ikke hvem som er skyteglade grunneiere, dessverre.
  5. Heisann Jeg har nettopp fått min første rifle og ble ganske skuffet når jeg oppdaget at alt av skytebaner er stengt ned for i år. er det noen som har noen tanker om hvordan jeg kan få skutt noe i nærheten?
  6. Takk for gode svar. trodde kanskje folk såg på villsvin som skadedyr, så de var bare glade for å bli kvitt de. Hvis grunneiere tar seg betalt for villsvinjakt, så ender vi fort opp med svenske tilstander. Jeg er helt ok med det, men er staten? jeg bor på Gjøvik nå, men flytter litt sørover neste høst. som fersk jeger så vil jeg gjerne bli med på kurs og bli kjent med lag. Vi er egentlig to stykker
  7. Mulig dette er svart på tidligere, men hvordan spesifikt går jeg frem for å få jakte villsvin i Norge? jeg er en fersk jeger med null erfaring, men målet mitt med å ta jegerprøven er å få villsvin på grillen. jeg er ikke så gira på å dra til Sverige for å så betale 75kr kg for kjøttet, jeg vil jakte i Norge og helst betale minst mulig for gleden.
  8. Det er mulighetene for videresalg som gjør at jeg heller betaler litt mer på bruktmarkedet enn å kjøpe noe billigere som jeg ikke blir kvitt senere. det samme kommer jeg nok til å gjøre med rifle, men der er det enda vanskeligere å velge
  9. Håper og tror det blir mest skyting på blink med storviltjakt når jeg får muligheten. blir jeg bitt av basillen så kan jeg forsvare å kjøpe flere våpen, men først må jeg duppe tærne litt og jeg føler jeg som minimum trenger en kikkert med mrad retikkel og de tre er de jeg ser på nå.
  10. Først av alt, jeg er en nybegynner som skal jakte og skyte litt langhold, men av rent praktiske grunner så vil jeg ha ei rifle og en kikkert mens jeg er fersk. ser ikke for meg at jeg kommer til å skyte på mer enn 600m i starten. akkurat nå har jeg muligheten til å velge mellom tre kikkerter som koster omtrent det samme. s&b pm2 3-12x50 kahles k312i x50 loupold mk4 3.5-10x40 alle er pent brukt og jeg har problemer med å gjøre et informert valg. noen som har noen tanker?
×
×
  • Create New...