Jump to content

Skytter2000

Members
  • Posts

    9
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skytter2000's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Er det noen her som har fått svar på søknad i det siste som kan si hvor lang tid det tok fra søknad ble sendt til du fikk svar..
  2. Hei er det noen som har erfaring med lading med karusell pressen til RCBS, som vil dele pluss og minus ved den ?
  3. Ingen agenda i det hele tatt. Som du ser så stiller jeg bare spørsmål ved enkelte ting. Jeg har lest alle sidene her og syntes at stor sett de fleste legger skylden på en person på våpenkontoret i Oslo. Ønsker derfor å dele hva jeg har hørt og stiller også spørsmål. Som du ser av mine poster håper jeg at OSS kjører denne rettsaken som man snakket om her tidligere som var berammet innen kort tid. Hvis det viser seg at alt er som det sies om feil behandling av OSS er slik det fremstilles så er vel det en small sak for OSS sine advokater å kjøre også et erstatningskrav mot Oslo politidistrikt ved våpenkontoret og eventuelt POD også som de har påklage til. Sånn sett så kan jeg ikke se at jeg kritisk med mine kommentarer, men å stille spørsmål ved enkelt ting er på sin plass. Eller mener du der er feil ? Å ja profilen er nye, men har tidligere vær aktiv her under er annet alias for flere år siden. Men tilgang ble borte pga mistet mailkonto da den ble hacket. Hele saken er tragisk for skyttermiljøet uansett utfall av en eventuell rettsak. De jeg kjenner som har brukt banen har vært fornøyd med friheten den gav. Enn for håpe noen andre ønsker å satse på tilsvarende konsept i fremtiden.
  4. Problemet her er vel at politiet har en pågående sak, her vil det vel ikke være mulig å få utlevert hva de har funnet før en eventuell rettsak. Snakket med samboeren til en tidligere kollega i forbindelse med en middag i et litt større lag. Vedkommende er journalist og spurte meg om litt rundt skyttersporten. Så kom vedkommende inn på Oslo skytesenter og forholdet rundt stengingen der. Kom med noen rykter de hadde fått tips om. Ville høre om jeg eller noen jeg kjente hadde hørt om enkelte ting de hadde fått tips om. Her nevnes: har tidligere leder av sos trekt seg pga at ledelsen av oss har valgt å overkjøre hans instrukser om at medlemmene skulle følge NSF sin instruks om at all aktivitet skulle legges ned pga covid. Pluss en del andre ting som ikke egner seg i dette fora Jeg kan ikke si at jeg hadde hørt om noe av det, men vedkommende kom med noe som var mer graverdene som de vistnok har fått bekreftet. Jeg ønsker ikke å utdype det her, men informasjonen må jeg si er et godt kort for politiet dersom dette medfører riktighet. Så sier som andre sier her en sak har 2 sider. MEN RYKTER SOM SLIKE SKAPER MER SPØRSMÅL ENN SVAR SÅ BLE MER USIKKER ETTER Å SNAKKET MED VEDKOMMENDE. Jeg håper for all del at OSS kjører på med rettsak så man får alt på bordet og et eventuelt erstatnings søksmål for å dekke økonomiske tap de har hatt. Tror skyttermiljøet er tjent med å få ryddet opp i denne saken. Må si jeg føler med alle nybegynner i Stor-Oslo som har betalt masse for kurs og nå kanskje ikke får kommet i gang før de har betalt nytt kurs hos en annen klubb. Får håpe for all del at ledelsen i Stor-Oslo eller Oss ikke har ført medlemmene bak lyset rundt denne saken.
  5. Ja der bør det være en skrivefeil. Men en annen ting som jeg ser når du nevner lederlønning i 2019 er regnskapet for 2020. Se på resultat for dette året i forhold til andre år. Merkelig tall i forhold til at vi var midt i verdens verste pandemi i hele fjor. At overskuddet er så stort kan da ikke stemme ??
  6. Derfor så stuser jeg litt over at man først snakker hele tiden om rettsaken og klager til pod. Rettsaken var jo rett rundt hjørnet... hvorfor ikke bare kjøre den, hvis saken er så enkel som det legges frem så bør vel et søksmål med erstatnings krav være en lett case også ?
  7. Artig ordtakk Har lest igjennom denne og har følgende ting jeg lurer litt på og synes virker noe rart. 1) OSS sin bane er ikke den definert som et idrettsanlegg på lik linje med f.eks banen til OKTS på Ekeberg. Den har jo holdt åpent selv om andre har holdt stengt pga gjeldene Covid restriksjoner. Snakket med et medlem i klubben der for øvrig som fortalte at klubbens tidligere leder at sendt ut melding at all organisert trening er å anse som ikke tillatt i henhold til myndighetenes ned stenging... mange som ikke overholdt dette skjønte jeg... kan dette ha noe med politiets reaksjon? 2) samme medlem fortalte også at de først fikk beskjed av OSS og klubben at banen var stengt pga covid plutselig, for så å få beskjed at den var plutselig stengt pga en lengre konflikt med politiet ( siste melding kom når andre klubber begynte å slippe opp litt på sine baner). Syntes dette hørtes merkelig ut. 3) Har også hørt at klubbens leder trakk seg midt i perioden pluss et styremedlem til. Noen som har hørt årsaken til dette ? 4) når det gjelder inndragning av innvilging for salg av våpen, så er vel dette noe som er såpass alvorlig at man må godkjenning av politijuristen/advokaten før man kan gå til et slikt tiltak ? Her må de jo ha veldig graverende forhold for å gå til et slikt skritt. 5) har politiet hatt rasia der? Jeg har også lest her på forumet at man skylder på en på våpenkontoret. Har hørt at dette også er formidlet på Stor Oslo sin Facebook side, OSS sin Facebook side og mail sendt til medlemmene. Altså man henger ut en offentlig ansatt og navne til vedkommende har blitt også kommunisert inne på senteret der oppe i følge noen jeg har pratet med... jeg tenker hvor smart er det i forhold til å få til et samarbeide med våpenkontoret når man gjør slikt ? Snakket forøvrig med en bekjent som er advokat, han bare ristet på hodet og uttrykte at det ikke var lurt. Så det er nok som mange her sier, en sak har 2 sider. Her inne så er det vel 2 eller 3 som jobber på senteret som har kommentert og kommet med sine synspunkter og info rundt saken. Men det må jo være noe som ikke sies i dette fora eller?
×
×
  • Create New...