Jump to content

Våpenskap.no

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Våpenskap.no

  1. Jeg kjører skikkelig old-school - med Ruger Mark 1! Den har svært bra egensamling- så de dårlige resultatene er du trygg på at er noe du selv er skyld i. Plussiden er at når jeg en gang blir god med denne - så er du ganske god. Den er både "beryktet" for å være litt vanskelig å skyte med, og den er ikke blant de letteste å field-strippe - men med litt øvelse går det på ca 16 sekunder å ta den fra hverandre og sette sammen igjen. Pussen rakk du da ikke- men mener å huske at vi brukte lengre tid på Glocken- selv om vi da ofte var fulle og i militæret.. Håper å hente min Mark 1 på fredag . Kommer nok raskt til å sette på halvanatomisk grep, og tune magasinet og noe småtterier inni for å få den smooth.
  2. Våpenskap.no

    Pingi avfukter

    Jeg har plassert en billig avfukter fra Jula (ca 1600 tror jeg) og det fungerer veldig bra. Men ble litt sur forleden da jeg fant ut at vaskedamene hadde brukt så mye vann når de vasket gulvet at det luktet litt mugg/ surt under skapet når jeg løftet på på det for å flytte. Tenker å kimse det oppmed moen trefliser for å unngå å fange opp fukt under - noen forslag eller sysnspunkter på dette?
  3. Hei, holder på å  opprette profil for å kjøpe tilgang til Branjse/produktdelen... Ha tålmodighet med meg.

  4. Gratulerer med dagen - til meg! Fikk mail idag med at mine 4 søknader er innvilget, og at jeg skulle betale gebyr kr. 745. Etter ca 1 minutt kom dessverre kontra- det var feil beløp - men om jeg betalte 1490, sendte inn oppdaterte startkort og medlemskort fra 2022, så var alt i orden! Så jeg fikk både betalt, og sendt kopi av både betalingen, startkort og medlemskort - alt godt innenfor 4 minutter fra mottak av mailen. Nå er det bare å smøre hengslene på postkassa og tålmodigheten, håper da å få godkjent-stemplede søknader i posten om et par dager... Poenget kommer her: Jeg leverte søknad 28/10-21 fysisk på Asker PK, så det er altså i dag eksakt 13,5 uke i behandlingstid. Ventetiden har *kjentes' grusomt lang - men fordelen er at jeg har solgt en del våpenskap på "hobbybasis" til folk i klubben og på FINN, så nå har jeg råd til å hente ut både min .22,og kjøpe en spesial revolver i 38- og kjøpe meg en morsom 9! Så derfor er jeg i markedet for gode forslag på noe gøy og rimelig - tenker alvorlig konkurranse får vente til jeg er bedre en våpenet. Har også søkt og fått innvilget en 45- og jeg tenker jeg vil vente / venter med å kjøpe til jeg skjønner mer hva jeg trenger. Selv om 1911 Colt 45 AUTO er noe jeg er sentimental ift.. Hører GJERNE noen forslag til noe gøy, selv om det blir litt off-topic - jeg kan evt flytte tråden om det tar av.
×
×
  • Create New...