Jump to content

Holingen

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Holingen's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

31

Reputation

  1. Bumper denne. Fortsatt på utkikk etter en ny stokk til denne.
  2. Biltema har vel noen momentnøkler til 6-700 kr
  3. En kompis har arvet seg en m98 i en voldtatt tysker-stokk. Hvis noen har en jaktstokk de kan la gå til en billig penge, send meg en PM.
  4. Holingen

    Sakoklubben

    Gammel kriger i ny rustning - Sako forester l579 i ny kkc-stokk.
  5. Ser etter en ny stokk til min cz452 da lux-stokken passer meg dårlig. Kkc/grs er uaktuelt på grunn av pris per nå, men hvis noen sitter på en brukt stokk til overs ta gjerne kontakt. (Denne posten hører kanskje til under kjøpes-kategorien. I så fall må admin gjerne flytte den.)
  6. Noen som sitter med gode/dårlige erfaring med klær fra Ridgeline?
  7. Håper ikke dette strider med reglene: skal være rimelig enkelt å finne annonsen på finn om du søker på krag og sorterer på nyeste øverst.
  8. Prøver med prisene du foreslår så ser jeg hvordan interessen er. Takk.
  9. Trenger råd om fornuftig salgsverdi på eldre jaktammo til Krag. Har fått noen pakker med Norma - 6,5x55 mm - Blyspiss 10,1 grams kule (https://www.kvf.no/vaapen.php?type=Ammo&weaponid=AMM0509). En eller to av pakkene er uåpnet. Skal beholde et par pakker for egen moro, men mulig jeg legger ut et par pakker for salg også. Hva er "riktig" salgsverdi på dette?
  10. Har noen spørsmål til jakt på ringdue på jorder uten korn. Jeg har tilgang til noen jorder, hvor to-tre i år brukes til dyrking av gress. Disse ligger derimot midt i trekkrutene til ringduer i området - derav spørsmålene nedenfor. Noen som har erfaring eller tanker om det kan være effektivt å fore inn duer til disse jordene i forkant av jakta, for så å få brukbar jakt i slutten av august? Tips til foringsstrategi tas i såfall i mot med stor takk; fore med hva, hvordan, og hvor ofte. Kan disse jordene eventuelt gi brukbar jakt, også uten foring i forkant, men kun ved å sette ut lokkeduer mens trekket går?
  11. @Ruger #1 Den ble jo veldig fin! legger ved et helbilde av CZ’en fra forrige post.
  12. Da har CZ’en også fått en runde med rødolje og finish. Kommer bilde av hele børsa senere.
  13. Stokken er beddet og løpet er frittliggende fra før. Skjønner at det er flere faktorer som spiller inn her, får starte i den rimeligste enden av skalaen og se om det hjelper. Takk for info og innspill.
  14. Løp til M98. Vet at temaet har vært tatt opp mange ganger før - har gjort noen søk. Har en mauser m98 i 30-06 som i sin tid ble gjort om til jaktrifle. Løpet som sitter på er ikke utskutt, men har nok vært et rimelig løp i sin tid. Kvitter meg ikke med selve rifla da den har høy affeksjonsverdi, så jeg lurer derfor på hva jeg kan gjøre for å øke presisjonen (les: skytegleden) i børsa. Den fikk timney-avtrekk i vinter, noe som gjorde det til et mye mer ålreit våpen etter min mening. Synes fortsatt den samler en del dårligere enn min foretrukne jaktbørse, en Sako L579 i 308. Det er demper på sakoen. Mulig dette hjelper til. Andre tips jeg har fått er å stive av låskassa ved å få montert hel picatinny-skinne i stål og vurdere en nyere kikkert. Legger ut posten her mest fordi jeg er nysgjerrig på hva som finnes av løp til mauseren, og fordi jeg er nysgjerrig på hvor mye man må regne med å betale for et nytt løp som kan bidra til økt presisjon. Er det noen rimelige alternativer (pent brukt løp fra børsemaker?), eller må man opp i 5-6000 kr for dette?
×
×
  • Create New...