Jump to content

HGH90

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HGH90

  1. Hei, Er det noen her som har jaktet villrein i Lærdal-Årdal og har noen erfaringer å dele? Hvordan er fellingsmulighetene og hvordan er terrenget å jakte i? På forhånd takk!
  2. Kjøpte meg en K4 fra Exo Mtn Gear tidligere i år og har brukt den på reinsjakt. Fantastisk sekk! https://exomtngear.com/
  3. Hei, Noen som vet om en riflebane i nærheten av Oslo hvor man kan skyte på 200m hold eller lenger? På forhånd takk for svar.
  4. Noen som vet om Skjåk har trukket?
  5. Har fått tak i kort på Tynset-terrengene i Knutshø - noen som har erfaringer å dele herfra?
  6. Hvor ser du reservelista?
  7. Hei, har fått tildelt to bukkekort på Ullensvang Statsalmenning til høsten. Noen som vet hvordan jakten blir der i år? Tildeles det kun bukkekort pga. CWD-problematikken? Lurer også på om dette er et terreng å satse på? Andre tips er også velkomne!
  8. Hei, Har fått tilbud om kort på villrein ved Røldal (HA280). Noen som har erfaringer med dette terrenget? Er dette noe å satse på? På forhånd takk.
  9. Hei, Har fått tilbud om utenbygdskort for villrein på Eidfjord statsalmenning til høsten. Noen her inne som har info om eller sysnpunkter på dette terrenget? Takker for svar!
  10. Hei, Er på utkikk etter en tripod man kan bruke sammen med en håndkikkert til reinsjakt. Noen som har erfaringer/forslag å dele? Viktig at det er lett å ta kikkerten av og på tripoden. Kikkerten jeg bruker er en Vortex Diamondback HD - ser Jaktfall selger en adapter for Vortex-kikkerter, men har lest at det er noe omstendelig å ta kikkerten av og på med denne adapteren. På forhånd takk!
  11. Takk for tips! Noen som har flere ideer?
  12. Hei, Har fått tildelt reinsjakt fra Ringebu fjellstyre gjennom søknad. Noen som har gode tips til hvordan man burde tilnærme seg området? Takk!
×
×
  • Create New...