Jump to content

Puffern

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Puffern

  1. Noen som har testa forskjellige rødpunktsikter til blaser? Vurderer blaser rd20, Leica tempus og aimpoint micro til r8.
  2. Er ikke milrab den nettbutikken som alltid ligger en del dyrere enn andre plasser, og bestandig har salg og kampanjer som gjør at prisene blir like de andre butikkene?
  3. Var på dette jeg. Bra opplegg og hyggelig. Litt uheldig med masse snø første kvelden, så ble lite action på meg, men prisen og opplegget var det ikke noe å si på.
  4. Stiller meg bak dette. Kjenpeservice hver gang jeg er i kontakt med de.
  5. Hang mitt ut rundt lunsjtider i går, på veranda. Rundt 20 grader dagen og 14-15 på sen kveld/natt. Fått en fin hinne og virker tørt. Ingen utpreget drittlukt. Har planer om å renskjære og vakumpakke i morgen, da etter ca 40 døgngrader, men kan også ta jobben i kveld. Håper andre har litt erfaring fra dette. Dessverre ikke plass til 2 boger, 2 steker og ytrefilet i kjøleskap
  6. Må gi cred til Børsemaker Wear for svært god service og veiledning. Kan anbefales, var verdt turen fra Oslo. Ble en r8 success 308W med zeiss v8 1.8-14x50 på meg. Skutt opp og klar for bukkejakta! Uten bilde, da børsa ligger godt gjemt for min bedre halvdel.
×
×
  • Create New...