Jump to content

Fredrik99

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Fredrik99's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Godt å vite! Har brukt mye mange timer på Finn.no, men merker det er mange forskjellige kikkertsikter og tilhørende merker; Zeiss, Meopta, Schmidt & Bender og flere typer kikkertsikter tilhørende hvert merke; Conquest, Victory og Classic hos Zeiss f.eks. Usikker på hvilken av sistnevnte som er anbefalt. Classic med 50mm linsediameter så flott ut, men hadde ønsket muligheten for mer forstørrelse enn 10x. Har blitt anbefalt 56mm linsediameter da hjorten skulle visstnok dukke opp i skumringen, men usikker på om et slikt stort kikkertsikte er upraktisk på en tung tsjekker som CZ 550. Vet ikke hvordan hjortejakt jeg blir å peile meg innpå til slutt, men ønsker å ha et kikkertsikte som er brukbart til alle typene i starten så kan jeg heller bytte det ut når jeg har funnet jaktformen som jeg blir å bruke mest.
  2. Takk for mange gode svar. Tenker du at en Zeiss Classic Diavari 2.5-10x50 T* holder eller burde jeg finne meg en med 56mm linsediameter?
  3. Hei,Jeg bor for tiden i Nordland hvor jeg har prøvd rypejakt med salongrifle, men nå flytter jeg til Møre og Romsdal til høsten hvor jeg tenkte å starte med hjortejakt. Jeg har i den sammenhengen handlet meg en CZ 550 American 6,5x55 og leter etter et passende kikkertsikte med 56mm linsediameter. Jeg leter etter noe i en pris mellom 5000-9000 kroner og er åpen for å handle brukt.Hva anbefaler dere erfarne hjortejegere?
×
×
  • Create New...