Jump to content

Aasbø

Members
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Aasbø last won the day on January 14

Aasbø had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,168 profile views

Aasbø's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Very Popular Rare
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

333

Reputation

  1. Grove Safari kaliber kan brukes til det meste av vilt, ikke bare B5. Det er kun skytteren som setter begrensningene. Bildet viser Cal Pappas med sin Walter Locke double 8-bore rifle etter en vellykket grisejakt.
  2. Aasbø

    fine trekopper

    I går fikk jeg hentet en ny kopp som jeg bestilte av T.Lereng på fb for en stund siden. Veldig fornøyd med arbeidet. Koppen har en innfelt strihåret dachs i Tinn.
  3. Valpene kom i går, 7 tisper og én hanhund. Leveringsklare i begynnelsen av juni.
  4. Aasbø

    Sakoklubben

    Enda en L46 på Finn.no Denne har enda lavere serienummer enn min, å jeg synes den ser flott ut. Ikke ofte slike rifler dukker opp lenger, så her er det bare å hive seg rundt. Utrolig fin rifle til hygge skyting og fuglejakt. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=337252946
  5. Alderen min begynner og merkes! Jeg har solgt unna noe, forandret litt og flyttet fokuset over på ønskede jaktreiser fremfor fullt jaktvåpen skap. *Beretta 486 i 20/76 (hadde vært fint med et ekstra løpsett her i 20/76-7x57R) *Krieghoff Classic DR i kal. 9.3x74R. *Sako L46 i kal. 7x33. *Systemrifle i kal. 243W, 308W og 300WM. Jeg har solgt det store våpenskapet mitt og kjøpt et mindre fra FJ.
  6. Et par dyre hos Bever’n nå: https://www.beverensport.no/products/blaser-super-exclusive https://www.beverensport.no/products/blaser-k95-baronesse-oktagonal
  7. Jada, jeg forstår jo det. Det er jo fullstendig umulig å få laget et våpen som tilfredsstiller ALLE sitt behov eller ønsker
  8. Voldsomt til forhåndsdømming ut ifra et lite knippe filmsnutter … ikke rart verden begynner å bli altfor fordomsfull.
  9. «Hei, da har Jazzi fått løpetid, så da forventer vi parring rundt 7-10 februar. Mvh oss på Råtassen Kennel» Denne tikket inn i dag, må si vi gleder oss veldig.
  10. Du for prøve å postere på den katta, @Castor. Ikke mange dager til gaupejakt nå
  11. Hvis jeg skulle valgt en rifle kun til rådyrjakt, så ville det blitt en Sako Vixen i 223 Rem. Denne rifla er liten, lett og robust. Om du synes utseende på rifla er gammeldags, så kan en børsemaker fint pusse den opp slik at den appellerer bedre til deg.
  12. Aasbø

    Sakoklubben

    Er det mulig å få byttet ut fløy sikringen mot en mindre M70 type trepunkts sikring på min L46? Det samme spørsmålet gjelder for en Vixen.
  13. Nå snakker vi https://www.blocket.se/annons/vasterbotten/holland_holland_500_465/1202487087
×
×
  • Create New...