Jump to content

Tommsern

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tommsern

  1. Ville sjekket for sprekker i ramme og i enden av sleiden. Er den original uten modifikasjoner, så er det antakelig et trygt kjøp og du kan gjøre egne endringer med avtrekk, løp etc.
  2. Ser innlegget er over 1år gammelt, men til nye skyttere så vil jeg varmt anbefale Canik serien! Fin pris og mye for pengene, veldig god til nybegynnere.
  3. Jeg har 3 søknader inne som er godkjente, .22, 10mm og .357. Har skaffet en 9mm, dette ble gjort før nye endringer. Er det så enkelt at jeg nå kan kontakte våpenkontoret og gjøre om søknaden på 10mm og endre den til 9mm grovfelt?
  4. Husker fra jeg søkte sist om 9mm, at jeg ikke kan ha 2stk 9mm pistoler uten mye aktivitet og stevner hvor det vil kreves en reservepistol, er dette nå endret så jeg kan søke om en ekstra 9mm å ha i våpenskapet? Er på skytebanen og stempler fler ganger i året, men ikke deltatt på noe stevner pdd.
  5. Hei! Søker litt rundt på nett men finner ikke noe svar på norske sider. Jeg har godkjent søknad på 10mm pistol, kan denne brukes for å kjøpe .40 pistol? Ser litt rundt at det er samme kaliber, bare en annen betegnelse eller er jeg ute på vidda nå?
  6. Ja, så det vil altså si at jeg med mitt våpenkort for pistol, kan med god samvittighet låne ei hagle og stikke på lerduebana?
  7. Hei, trenger hjelp til å forstå noe i nye våpenloven og håper på svar her! Ifølge nye våpenloven kan man låne rifle av en annen sålenge du har våpenkort på enten hagle eller lignende jaktvåpen fra før. Jeg har våpenkort på pistol/revolver, er det virkelig blitt så enkelt at jeg kan låne rifla eller hagla til en venn og reise på skytebanen med den, med utlånslapp fra vedkommende? "Dersom du har våpenkort på en våpentype godkjent brukt på jakt (hagle, rifle, kombi), uansett mekanisme, så kan du låne alle typer våpen (hagle, rifle, kombi), både manuelle og halvautomatiske, som er godkjent brukt på jakt.Har du våpenkort på våpentyper som er underlagt strengere krav til erverv (pistol, revolver), kan du også låne jaktvåpen, men ikke motsatt. Skal du låne pistol/revolver, må du ha våpenkort på pistol eller revolver."
×
×
  • Create New...