Jump to content

klabbkailln

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

klabbkailln last won the day on May 31 2021

klabbkailln had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

klabbkailln's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Reputation

  1. lengden på gen 5 er innenfor hvis du tar av backstrap`en som er på. det følger med 2 typer. M bygger 2mm og L bygger 4mm
  2. Jeg har glock 19 gen 5. Måtte kappe magasinet slik at det ikke stikker ut av magasin brønnen. Da går den akkurat i kassa med orginal siktene på. Skal man montere på lpa siker må man ta av litt av magasin brønnen.
  3. Jeg har en glock 19 med kappet magasin og "tunet" avtrekk. men avtrekket er milevis fra hva avtrekket til stenvaagen iallfall lader så mye til andre klasser, så jeg orker ikke og lade redusert ladninger til den. men ser jo at det er et stort handikap. ppk`n syns jeg er litt for liten for meg. men det virker som at 90% går med en type kappet x-esse eller stenaag i spesialpistol. hadde vært fint hvis det hadde vært fin spesialpistol og grov spesialpistol, slik at vi som vil ha det moro i løypa også er konkurranse dyktig Men må vel krype til korset og kjøpe en stenvaag, eller x-esse short for og være konkurranse dyktig.
  4. heisann. sitter og ser på hvilke alternativ det finnes til spesialpistoler. klubben har en hammerli stenvaag 22lr som spesialpistol. Å det er ingen tvil at det er en presis og bra pistol. Men når det er sagt, så har det vært en del klikk med den. er dette noe som er "normalt" og regne med på disse? finnes det evt. en annen type pistol som kan matche seg mot mod stenvaag som er billigere? har sett litt på cz p07 22lr som pvas.no har inne på lager, men etter det som står i nettbutikken deres er den 5mm for høy og 2.5mm for bred. er det evt. Er det noen som har en slik en til spesialpistol? og blir det dyrt og bygge om den slik at den passer i kassen? eller skal enn bare kjøpe en stenvaag med en gang? CZ P-07 Kadet Urban Grey Pistol 22 LR - Nettbutikk - Pedersens Vaabenlager AS (pvas.no)
×
×
  • Create New...