Jump to content

Marbre

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marbre's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Heller en plass mellom 15 og 18 grader, og de er godt tint. Kan jo eventuelt bekrefte/avkreft om tint rype ikke kan fryses på nytt. Har laget mye rype opp gjennom men ikke vært borti lukt som dette. Kan ikke si det lukter rottent heller, bare veldig vilt kanskje. Siste alternativ er å spise de torsdag/fredag, i fare for å servere dårlig mat. Rykter tilsier de tåler å ligge romtemperert i dagesvis men skriver her for høre om noen har erfaringer rundt dette.
  2. Hei Hadde et trist uhell der 7 ryper fra frysern ble liggende igjenn på gulvet i en pose etter omorganisering. De har da tinet i romtemperatur og ligget der i drøyt 2.5 døgn. Lukter nå soppas vilt at jeg nesten syns det er i overkant. Noen som har vært borti noe slikt? Skal jeg gamble på å fryse de på nytt? Bør jeg være skeptisk på om de kan spises?
  3. Takk for tilbakemeldingene! Heldigvis er det bare de skruene som er utsatt for uvøren behandling. Noe kjipt å høre at den ikke er verd det vi kanskje håpet på, men greit å ha noe håndfast å gå etter, takk @Torf Børsa ble forøvrig kjøpt ny av min far på midten av 70-tallet en gang. Han var verken grunneier eller fra drammensområdet @Vaquero. Det ble hovedsaklig jakta elg i Snåsa fram til 92 da han gikk bort. Etter det har den stort sett stått i våpenskapet. Personlig syns jeg den er et kunstverk, med en viss sentimental verdi. Til den prisen, og mest sannsynlig tungsolgt i tillegg, blir den kanskje i familien, får seg en real overhaling og blir med på elgjakt igjen når den tid kommer.
  4. Hei! Sitter med ei arva 30-06 av merket Steyr-Daimler Mannlicher. Har litt under gjennomsnittet peiling på våpen, så lurer derfor på det er noen her som kan si noe om den/vært borti noe slikt? Kikkerten er av merket aimpoint som jeg har skjønt ikke er verd mye, men på folks reaksjon virker det som det er langt imellom børser av denne utførelsen? Ettersom den skal selges, har jeg vært litt rundt omkring og forhørt meg. Noen sier den bør henges på veggen til pynt, mens andre sier alt fra 30 000 - 70 000,-. På forhånd takk for innspill.
×
×
  • Create New...