Jump to content

JohnArne

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JohnArne

  1. Jeg kjøpte meg i fjor høst en 686 i 20/76 med 71cm løp. Jeg vil råde deg til å ta en titt på disse hvis du ikke på død og liv skal ha kaliber 12. Haglen er vel ca halvkiloet lettere, og litt tynnere i hele konstruksjonen enn 12-kaliberutgaven med tilsvarende løpslengde. Jeg synes den er veldig god og balansert til vekten. Lykke til med valget!
  2. Hvis du har problemer med flere sluttstykker kan det være verdt å sjekke at ikke den bakre bolten som holder låsekassen i stokken stikker opp og skraper i sluttstykket.
  3. Heisann. Jeg er en fast leser av kammeret, men har ikke deltatt i noen tråd før. Så endelig mitt snitt for å komme med noe fornuftig her Jeg var tidligere eier av en Tikka T3X og hadde et lignende problem. Jeg syntes bolten lugget og laget lyd under oppspenning. Faderen eier en T3 og har et mye bedre oppspenn av fjæren. Jeg tok derfor i stykker bolten og fant ut at den bakre delen på fjæren (den som er sort med spent våpen indikator) hadde et tydelig spor fra friksjon mot selve boltsylinderen under oppspenning. Hos meg var ikke disse flatene maskinert for å passe hverandre og bolthylsen hadde en skarp kant i kontaktflaten som spiste seg inn i metallet. Jeg pusset den ned og det ble et mye bedre boltløft. Du kan prøve å se om du har tilsvarende problem.
×
×
  • Create New...