Jump to content

LR22

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LR22's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

9

Reputation

  1. Hei, kan man lade 6,5x55 med litt ekstra futt i? Mulig dette er fy fy, men hvis man har et moderne våpen, f.eks Blaser, så skulle det vel gå ann å teste? Våpenet holder vel, men ikke hylsa kanskje? Dette kan jeg ikke noe om, bare spør.
  2. Bestilte akkurat dette magasinet til Brno / CZ, det har vært utsolgt i minst 18 mnd https://riflemags.co.uk/brno-cz-fit-10-round-steel-22lr-magazine-452-455-457-512/ Synes det ser bedre ut enn det originale 10 skudd magasinet.
  3. Skrudde avtrekkermutteren på min 1987 Brno2 så langt den går og litt til og skimset der avtrekker ligger ann mot låskassen med en bit fra en Cola boks. Bøyde biten litt opp på hver side så den ligger stabilt. Dette tok bort krypet. Bøyde også avtrekkeren nederst så den kommer nærmere. Ble veldig kort og lett avtrekk og tåler en tørrtest med å dunke skjeftet i gulvet uten å gå av. Er sikkert variasjon fra rifle så man må nok prøve seg fram slik at avtrekker ikke blir usikkert.
  4. Disse sender internasjonalt, så det kan være et alternativ når de får skruene på lager igjen. https://www.kinneysshootingsupply.com/category-s/192.htm
  5. Hei Tenkte å kjøpe nye skruer med torx til mine to Brno 2 rifler. Torx er jo lett å skru til med riktig moment og man slipper å ødelegge originalskurene. Fant dette settet https://www.diproductsinc.com/Detail.aspx?PROD=296230&CAT=4517 Men de sender kun i USA, så tenkte å bruke Jetcarrier, men de skal ha 290 i gebyr for våpenrelaterte deler Pluss moms og frakt. Så da hadde det jo lønt seg å kjøpe flere sett. Hvis det er flere som kunne tenke seg et slik sett så kunne vi jo gjort et felleskjøp. Så vidt jeg har skjønt å er skruer til Brno2 og CZ 452 de samme, men fint hvis noen kan bekrefte det?
  6. Man får jo tak i rimelige løp til Mauser, ikke minst brukte løp med liten slitasje finnes det jo endel av. Har en jakt Mauser 98 selv i 7.92 med uslipt låskasse og godt orginal løp. Har kjøpt 30-06 løp og tenker å skaffe 308 og 6,5x55 også. Kjenner en våpensmed som skal hjelpe meg med tilpassing av løpene slik at "headspace" blir riktig. Brownell selger et låskasseverktøy til ca 1000 så da er planen at jeg kan gjøre løpsbytte selv. Totalt sett en rimelig systemvåpen.
  7. LR22

    Cz-Klubben

    Etter mye prøv og feil med pussing av løpskanal og shimsing av framre skrue så går min 1987 Brno 2e veldig jevnt og nøyaktig. Slakket fjør på avtrekker ved å skru mutter så langt ut det gikk. Dette var beste 5 skudd på 50m i dag.
  8. Har 51cm løp og Freyr 149 demper, veldig fornøyd.
  9. LR22

    Cz-Klubben

    Har 3 stk CZ / Brno salonggevær. Det første er Brno 1 fra 1950. Orginalstokken er i valnøtt med nettskjæring. Men litt liten så tilpasset en fin 452 stokk. Fikk tak i gammelt Tasco 6-24x40 med japanske glass, og Tikka ringer. Med totrinns avtrekker og glatt sluttstykkegang er denne veldig god å skyte med.
  10. Har samme selv, kjøpte pakken med skinne og holdere: https://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/oppbevaring/oppbevaring-av-verktoy-smasaker/verktoy-redskapsholder/redskapsholder-339004?gclid=EAIaIQobChMIxMP-kZHw8QIVngWiAx3wxANKEAQYAiABEgLEUfD_BwE&gclsrc=aw.ds
  11. Kan det være du har byttet om ekstraktorne i bolten etter rens ? Mener jeg gjorde det en gang. Hvis riflen er godt brukt kan vel høyre ekstrator også bli slitt. Så kanskje ny ekstrator eller prøve å file litt langs den så spissen kommer litt nærmere senter av bolten. Se fra 11:45
  12. Har en Brno 1 også fra 1950. Den har slikeglatt sluttstykkegang og enda bedre finish. Holder på å tilpasse en fin 452 stokk til den. Orginalstokken er litt liten og trenger ny lakk evt olje.
  13. Er en egen sjarm med old school våpen. Har en CZ Brno 2 1987 fra før, men finish og sluttstykkegangen kan ikke sammenlignes med 1967 utgaven. Presisjonen i 1987 utgaven er bra riktignok. Men 1967 utgaven virker veldig lovende. 3 øverste serier er SK standard. De 2 nederste er CCI.
×
×
  • Create New...