Jump to content

gneis

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gneis's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har bestemt meg for å kjøpe ny rifle i 223. Riflen skal hovedsakelig brukes til jakt( rypejakt, toppjakt, rev og kanadagås) til jaktfelt og treningsskyting har jeg andre våpen. Valget står mellom Schultz & Larsen Legacy(med KKC) eller Anschutz 1771. Prismessig er disse riflene ganske like, skiller vell en 1000 lapp om jeg hugser riktig. Vektmessig er S&L ca 0,6kg lettere enn Anschutz(2,8 v.s. 3,4-3,5kg). En annen forskjell er avtrekket, direkte på Lecagy og trykkpunkt på Anschutz. Uansett hva jeg ender opp med blir det sikkert ikke feil men hva ville dere mer erfarne jegere og skyttere på kammeret ha valgt?
  2. Korleis gjekk det å skifte avtrekk på Legacy til trykkpunkt, passer trykkpunktavtrekket som våpensmia selger?
  3. Hei Har lenge vurdert å kjøpe meg ein SL Legacy i 223. Lurer på om det er trykkpunkt eller direkteavtrekk på denne? Etter kun å ha skyt med trykkpunkt på diverse rifler(SLm97, sauer 200 og Anschutz 64) er det stort sett kun dette eg får til å skyte godt med!
  4. Jeg har fått reinsløyve hjå Røldal fjellstyre. Blir første gangen på dette valdet, er det noen som har tips til kor ein bør jakte?
  5. Hei! Jeg trenger litt hjelp av noen med større teknisk innsikt enn det jeg har:( Skal montere en Swarovski z8i 1,7-13,3x42 og tenkte at disse ringene skulle passe. https://www.hansen-rifles.no/product/weaver-picatinny-ringer-2/ Når Jeg legger toppringen oppå botn montasjen vert det ei glippe på nokre mm, skal det være slik? Det virker som diameteren på røret er større enn 30mm som montasjen skal være eller motsatt(at montasjen er for liten). Er redd for å snøre skruene til for hard i tilfelle det kan skade kikkerten. Supert om noen kunne hjelpt meg med hva som er gale her. På forhand takk for svar.
  6. Hei! Eg har arva ein sauer 200 str. Frå før har ein Zeiss V8 1,8-14x50 med integrert skinne som eg tenkjer å montere på saueren. Eg lurer på om nokon kan anbefale ein god og solid montasje? Det er viktig at kikkerten vert så låg som mulig. Eg har vurdert å sette på ei picatinny skinne, får ein gode skinner som går på svalesporet på saueren utan tilt?
×
×
  • Create New...