Jump to content

Frode jørgensen

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frode jørgensen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • One Year In
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Svemko sin titanium magnumdemper med hurtigkobling er helt fantastisk til 7mm rem mag. Har prøvd flere og ingen slår den demperen.
  2. Hei har en tikka T3, med 45 cm løp. Har tenkt å ladde norsler 220 gr ballistic tip subsonic. Med N310 krutt. Programmet sier optimalt 7 gr. Som skal gi 320 msek. Surt å sette kule i løpet,alle våpen er jo litt forskjellige, så jeg tenker jeg starter på ca 10 gr og bruker kronograf til jeg har rett hastighet. Er det noen som har erfaring med dette?
  3. Hei, hvordan får man ut en kule som sitter fast i løpet?
  4. Hei noen som har laddedata til 308win med N310 krutt og norsler 220 gr subsonic kuler?
  5. Takk så mye, skal prøve n 560, har en tikk t3 med 11-1 i stigning på løpet, vet ikke om det er for lite stigning, for å få trykk nok. Ser hjemmelading har lapua sine 200gr kuler som de selger som supsonic kuler, tenker det er vekten og ikke kulen og krutt som Bestemmer hastigheten , noen som har prøvd det?
  6. Ja håper vi kan gå i butikken å få det man ønsker, ja var redd for at kruttet jeg har ikke er egnet i 308 win. Tenker om jeg ladder komprimerte ladninger med magnumhetter, så blir det bare lav fart og mye munningsflamme. Har vært på nettet uten hell, må nok bare vente på at butikkene får inn krutt som passer. Noen som har prøvd å ladde subsonic?, skal være mulig med 308win.
  7. Hei noen som har prøvd n 560 i 308 w. Sitter med masse magnumkrutt N160 , N560. Har kjøpt en 308 W, nå som det er litt vanskelig med krutt, lurer jeg på om det er noen med erfaring med 308 og magnumkrutt?
  8. Hvorfor er alm demperen blitt forbutt ,er det løplengde eller heldempingen som ikke er lov?
  9. Du kanfolenge kolben med en bøyle . Som du kan felle tilbake. Er lovlig da du ikke reduserer kolbelegnden
  10. Hva er det med demperen som er ulovlig?
  11. Skulle kjøpe en rugertake down.prøvde den og ble skuffet over presisjon. Prøvde en brovning t bolt22. O fikk hull i hull på 60 m. Kjøpte en std, t bolt og prøvede den på 60 m med sandbakken, 1.5 cm treff på 10 skudd, halle lura, har aldri skutt med bedre 22 , kunne ikke vært mere fornøyd med filen. Bare at den var litt treg å ladde på de første 1000 skudd. Gjorde mange ladde trekk og pusset og gjorde mange repetisjoner så ble alt mye bedre. Fantastisk presisjon.
  12. Hei. Har mye laddedata men man bør bruke egene data. Til sierra 100.gr. er withaury N560 et veldig passende krutt som tåler å ladde kraftige ladninger, bare å følg tabellene, laddeboken har mye bra. Selv ladder jeg ca 3 gr over maks, men jeg har et våpen som tåler veldig kraftige ladninger, ikke bruk andre sine ladninger, prøv deg frem,så du ikke får noen overraskelser. Lykke til
  13. Har jaktet sel fra båt i mange år, reglene for jakt fra båt, setter jegeren I et ansvar for å utøve jakt på en sikker måte. 200 m fra bosted , men der er stor frihet til å skyte på sel ,når det ikke er fare for noe annet enn selen. Men tenk på grunneier retten når dere går på land, skyting fra land er å anbefale, da treffpunkt på sel er ca 6.cm. for dødelig skudd. Skitt jakt.
  14. Hei. Har jaktet siden 1985, og synes teknisk data er veldig int, men det e vel praktisk jakt de fleste er med på, har prøvd utall av kuler i 7mm rem mag , og det er ingen kuler til nå som ikke har gjort jobben. Har en kule , norsler akkubondet som virker å flyte fint å gå veldig langt uten å falle så mye. Til div blink osv så er lapua serenar en kule som også flyter veldig bra. Disse kulene er veldig lett å lade så de går helt likt. Flere kuler som og er lett å lede til samme treffpunkt finnes. Har jaktet med flere cal 30 som gammel favoritt , men 7mm mag er lettere å få super presisjon og mindre rekyl enn30 cal mag. Flott forum
  15. Vet ikke om du er hær fortsatt men norsler e,tip. Er en kule som ekspanderer sakte, sikkert bra da du nok ikke vil skyte Sund tiur og rådyr, har bare skutt tiur med kulene og det har ikke vært sundskyting, heller hull på 3 til 4cm på utgang , har inntrykk av at norsler sine kuler er noe harde. Har skutt gjennom alle elger som er skutt med e,tip. Men alle skudd har vært bak bog. Lykke til
×
×
  • Create New...