Jump to content

Life

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Life's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ska ha meg ei rifle i 22 lr for koseskyting, og hadde vel egt tenkt å gå for ei sånn billig rifle pakke. Det jeg og kom på er att jeg har brukt Niko 3-9*40 før og denne har liksom blitt "uklar" på korte hold og da tenker jeg ett rimelig sikte med paralaks burde være knall. Anbefalninger motas med takk!
  2. Driver med ett lite prosjekt og da skal den gamle stokken til Remington rifla byttes ut. Sett på det meste man får tak i til Remington 700 "jævla mye". Det er mange veier å gå, men jeg får liksom ikke helt bestemte meg for hva man skal gå for heller. Jeg har ingen behov for ett chassi som veier x kg, men igjen har jeg ikke behov eller interesse av å jakte stokker som veier 200 gram heller. Det jeg er på jakt etter er å få bytta ut den gamle trestokken med noe som passer meg såpas godt att jeg kan trives med rifla på både banen og jakt. DFS rifla blir nok ikke bytta ut, men att jeg fort blir å fyre av en 500 skudd med Remington i året er heller ikke noe å se bortifra- man skal jo trene med jaktrifla . Er vel like mange meninger som vi er folk, men når jeg nå ikke får bestemt meg for å gå for en H-S Long Action Rifle stock ---> https://hsprecision.com/product/pss010/ Eller en https://mcmillanusa.com/mcmillan-rifle-stocks/tactical-stocks-adj-a3-5/ Man føler seg egt litt som kjærringa i klesbutikken, uansett hvor mye man ser så blir man ikke enig nokk med seg selv Hva hadde folket kjøpt seg?
  3. Interesangt, dog er jeg redd jeg har låst meg litt på sauer. Brukt tikka, Leiklender, remington, men ingen ting trumfer godfølelsen av 200¨n. Du fikk ikke testa en 404 før du gikk å handla S &L ?
  4. Som tittelen viser lurer jeg på hva folket tenker om flaggskipet til sauer. Rifla har vært på markedet såpass lenge att folk sikkert har fått gjort seg opp en mening om dette er noe man burde gå for eller noe man kunne vært foruten. Grunnen til att jeg i all hovedsak tenker sauer 404 kontra 100 xt osv er på grunn av enkelheten når man har slitt ut ett løp, samt att man da lett kan bytte mellom kalibere etter jaktform. Man skulle helt sikkert kjøpt en sånn dere blaster, men etter mye prøving så faller skuldrene på plass med en gang jeg kjenner sluttstykket til Sauren og ting er "normal" igjen
  5. Tror jeg gjør som du sier, jakta med underbeslag lenge. Men så kjøpte man seg ei rifle med magasin og det var jo kjekt det og;)
  6. Da hadde man endelig funnet forumet som har kunnskap og svar. Har en Remington 700 som jeg TROR heter BLD- legger med bilde av en som ligner. Kort og greit har jeg lyst til å ha løse magasiner og lurer da på hvilket kitt jeg skal kjøpe. Er det aics magasiner som er tingen? Hvilke ombygginsett er da aktuelle?
×
×
  • Create New...