Jump to content

sn187

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

sn187's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ja, dette er mitt første kjøp av våpen. Helt fersk jeger-to-be! Jeg fikk overlevert riflepakken uten originalemballasje (de hadde jo montert den i følge de). Jeg bad om å få utlevert dette, så de gikk bak på bakrommet og hentet fram. Når jeg kom hjem ser jeg at serienummeret på Zeiss-esken jeg fikk utlevert ikke stemmer med serienummeret på kikkertsiktet. Jeg stikker innom de i morgen!
  2. Takk for svar. Ja, da tror jeg nesten at jeg tar turen tilbake i morgen. Å heve kjøp blir vel rabalder siden de allerede har fylt inn serienummer etc på våpensøknaden. Det skal ikke forundre meg om rifla og demperen også er en "demopakke" som stod i butikken. Men er det noen som vet om metallsponet har noen praktisk betydning? Det er jo mulig de tilbyr seg å slå av prisen litt, men det er jeg ikke interessert i hvis dette kan skape problemer senere.
  3. I dag ble jeg den lykkelige eier av en ny riflepakke kjøpt i butikk i Oslo. Det viser seg at butikken har montert et demo kikkertsikte på rifa, og ikke helt ny som jeg betalte for. I tillegg til at den er brukt, ser jeg at det er metallspon eller lignende inne i røret på kikkertsiktet. Det ser ut som det er en bit på ca 2x1 mm. Jeg tenker at dette absolutt ikke er bra. Er det en produksjonsfeil, eller et tegn på at dette er en demokikkert som er skrudd herja mye med? Er dette noe jeg bør bekymret meg for, og kreve bytte til en 100% ny kikkert? Jeg håpet egentlig å skyte inn rifla i morgen, men lurer på om jeg heller bør stikke tilbake til butikken framfor å dra på skytebanen... Jeg har prøvd å ta bilde av rusket inne i kikkerten, men det er litt vanskelig å få fokus inne i røret. Se nedenfor .
  4. Jeg har tatt kurs via Østmarka JFF (via XXL) og har fått eksamensdato 17. august. Jeg tror ikke det er gått ut beskjed til så mange enda, men jeg fikk dato i forrige uke siden jeg måtte flytte eksamensdato om opprinnelig var satt opp slutten av juli.
  5. Huff ja, du har rett i det. Beklager mixup! Den infoen gikk jo ut fra SOS, ikke OSS.
  6. Nei, men jeg ser det er mange andre som har prøvd å få de i tale på blant annet Facebooksidene, men de svarer ikke. Det er mange som lurer på akkurat det samme, og da er det jo et poeng å få ut et svar på hjemmesider/facebook/forum for å unngå lassevis av telefoner. Det er også mange som kommer med gjettinger her, så det må jo være innafor å spørre om det er noen som faktisk har fått denne infoen fra OSS selv, eller om de bare kommer på noe Men, hvis det ikke er noen her som faktisk har snakket med de, skal jeg selvfølgelig høre med de selv. Dette er vel noe du tror? De skriver selv at stengingen gjelder til minst 31. mars, så jeg ser ikke helt hvordan dette er relatert til forskriften som gjelder til 4. mars. Uansett, takk for innspillet! Ja, jeg undersøkte flere klubber, men jeg fant ikke noen som hadde kurs gående de siste månedene. Mulig jeg kunne ha søkt litt bedre, men det kan vi ta i en annen tråd
  7. Er det noen som har prøvd å få OSS i tale rundt dette? Jeg er en av de uheldige som akkurat har betalt ca. 7000,- for nybegynnerkurs hos OSS, årsavgift til SOS og klippekort på OSS. Noen få dager i etterkant stengte de ned, og jeg er jo redd dette er penger som er kastet rett ut av vinudet...
×
×
  • Create New...