Jump to content

Skaukar

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skaukar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

2

Reputation

  1. Fikk pris på 1950,- av Våpensmia for en liten stund siden.
  2. Hvordan er hausken jd224 i forhold? Kommer nok som nevnt over her til å bruke den i full lengde uansett.
  3. Ser fin ut den. Da kan man jo ta av/på moduler etter behov.
  4. Hei folkens. Vurderer sterkt anskaffelse av lyddemper til 308 rifla, med 47 cm pipe. Sliter derimot litt med å manøvrere i den voksende jungelen av dempere... Rifla brukes i hovedsak til jakt, men trener jo også en del med rifla. Ser for meg en ikke alt for stor demper, som demper godt nok til å ikke risikere alvorlige hørselsskader av jaktskudd. I tillegg til at den gjør trening mer behagelig med redusert rekyl. Hva ser jeg etter?
  5. Prøvde den digitale søknadsportalen før i dag. Måtte ikke skrive inn serienummer på våpenskap, gikk videre uten problem. Det jeg lurer på er hvordan man skal søke på våpendel. Jeg fant bare en meny med rifle, hagle og kombi...
  6. Har fått den sammen igjen, og det virker, så tenker jeg sender den avgårde etter jakta ja.
  7. Skjekker alltid pakken på postkontoret før jeg betaler for eventuelle murstein , men mulig man ikke får lov til det overalt.
  8. Eventuellt så er jo ikke postoppkrav noen dum løsning.
  9. Hei. Er akkurat blitt eier av ny bruktbørse med tilhørende Zeiss v6 2-12x50. Problemet oppstod når jeg skulle teste kikkerten hjemme, og dro ut lysbryteren. Hele lysjusteringstårnet løsnet, og et lite løst kretskort kom til syne. Det var ingen logisk måte å sette justeringstårnet tilbake på, men klarte å få det tilbake etter en del prøving og feiling. Er det meningen at lysrattet skal være mulig å vri uendelig langt med, og mot klokken? Oppleves også som litt slarkete. Noen som vet om jeg har satt det sammen riktig?
  10. Ok. Regna med at det ikke var rakettforskning.
  11. Hei. Ser at blant annet våpensmia selger trykkpunktsavtrekk til schultz rifler for 2000 kr. Noen som vet om det er kurant å bytte avtrekk selv på disse?
  12. Det er vel bare å teste. Utvider seg jo litt når løpet blir varmt, men tror det skulle gå bra.
  13. Sikkert en av årsakene, men det var ikke før 1. juni. Så søknader sendt før skulle vel ikke bli påvirker av det.
  14. Har venta litt over 16 uker... Sendte mail til de her om dagen, og fikk til svar at for søknader som blir sendt nå må man regne med 20 uker. Sikkert ++ Helt tragisk
×
×
  • Create New...