Jump to content

Soknamann

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Soknamann's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

7

Reputation

  1. Jeg ønsker å kjøpe meg en hagle. Da av typen sideligger fra Tyskland, og side jeg har ett litt mindre budsjett må jeg kjøpe noe gammelt. Men er dette vits med blyforbud på vei. Vil disse haglene tåle all slags annen ammo? Og om noen har noe tips til andre hagler, eller hagler som ligger ute gjerne legg ved.
  2. Jeg ønsker å kjøpe meg en hagle. Da av typen sideligger fra Tyskland, og side jeg har ett litt mindre budsjett må jeg kjøpe noe gammelt. Men er dette vits med blyforbud på vei. Vil disse haglene tåle all slags annen ammo? Og om noen har noe tips til andre hagler, eller hagler som ligger ute gjerne legg ved.
  3. https://www.finn.no/249966662
  4. har et sett høye 1" ringer til salgs. send sms til 92807244 for detaljer.

  5. Hei, jeg bare lurte på om noen her viste om det er noen børsemakere i hønefoss området?. Vet at google mener det er xxl på sanvika. Men tenkte at det skader ikke å spørre her først
  6. Jaktia selger vell ikke så mye Leupold, iværtfall ikke på deres nettside. Hvilke andre butikker kan ha? Xxl?
  7. Bilde kommer fra en amerikansk nettside som ikke sender til Norge
  8. Hei, jeg mistet den ene skruen som man bruker til å feste bakre ring med på leupolds std base. Noen som har peiling på hvor man kan skaffe slike?
  9. Slik at jeg ikke tar de, også er det forgjeves
  10. Å, ja jeg fikk med noen ringer. Men de var for lave til kikkerten jeg kjøpte. Har du noen mål på hvor høye de der?
  11. Hvordan kan man sjekke om pipa er i god stand?
  12. Hei, jeg har nettopp arvet en mauser som jeg har lyst til å få gjenget opp å satt på en demper til neste års jakt sesong. Ettersom jeg er ganske ny på dette feltet, har jeg et par spørsmål 1. Er det greit å kjøpe lyddemper brukt? (Har et begrenset budsjett) 2. Hva slags demper er lur å kjøpe dersom man ønsker demping på over 30db, men fortsatt vil at den skal være relativt lett? 3. Hvor mye kan man kappe et vanlig mauser i 30-06? Skriv gjerne mer info, om det er noe dere mener jeg burde kunne om dette
  13. Kjøp drilling, mye mer gøy
×
×
  • Create New...