Jump to content

sør Vestlandet

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sør Vestlandet's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. sitat fra mail "Du har søkt om pistol kal. 9 mm til bruk på grovfelt. Dette innvilger vi kun til militærfelt; ønsker du å få innvilget søknaden til dette programmet?"
  2. Liten oppdatering: Snakket med våpenkontoret og som noen her sa er ikke 38s egent kaliber så det hadde gått helt fint og kjøpe revolver 38s. Fikk endret det til 357 mag uten noe ny søknad (står på revolver felt), kunne bruke mailen som bevis. Skal ut og prøve noen våpen ifra en i klubben han har noen sig. Må si at min erfaring med våpenkontoret er positiv, søkte egentlig 9mm i grovfelt men fikk mail at de ikke godkjenner det og om jeg ville ha 9mm i militær heller. Hadde også glemt og skrive pistol i 22 søknaden men den fylte de ut uten og spørre. fikk søknaden godkjent rett under 4 uker med jul og nyttår imellom.
  3. Målet er ikke å ha mest mulig våpen men våpen jeg liker og treffe noe med. Revolver slengte jeg bare på siden det er samme pris pr gang vi søker. Og personlig syns jeg de har en del wow faktor Er lite kjent med revolver og ser at jeg burde søkt 357. Har jo allerede sent mail til våpenkontoret om det er behov for å endre til 38 special. Føler jeg vil fremstå som vingle Petter vis jeg sender ny mail om å endre til 357. Kan sikkert forklare i mail at det er lite utvalg i 38 og at 357 kan bruke 38. Koster endringer i søknad nytt gebyr? Tenkte støre revolver i mag1 eller 2 klassen senere vis revolver passer meg, skyt lite med revolver. Som jeg har forstått så pleie førstegangs kjøpere å kjøpe "tøffe" våpen for å så selge å kjøpe praktiske etter hvert. Vært medlem i klubben noen år men ha klart meg med låne våpen, helt til korona kom å vi ikke lånte ut mer så ble treningene stengt. Er mulighet for egentrening men må da ha våpen selv. I 9mm vet jeg at shadow2 er det beste valget men har mest lyst på p226. Noen som vil frem snakke p226? 1911 i 45 kommer langt bak i rekken som reserver i mil vis aktiviteten tilsier det. 22lr har jeg begynt å se litt på X-esse. Men syns Beretta 87 ser bedre ut. Har jo ikke prøvd noen av de så kun utsende som tiltrekker. Var det samme med kona men hun funker bra ellers også Veldig dumt at mulighet for å prøve ikke er tilgengelig pga korona. Takk for god respons på folk
  4. Med 38s mener jeg 38 Special, Har sendt mail til personen som godkjente søknaden. Får se hva h*n mener. Noen med erfaring med beretta 87? som jeg har lest meg frem til er de "vanlige" pistolene i 22 ikke noe gode. vet jeg burde bruke hode og ikke øyene. Personlig syns jeg match pistolene er lite pene men den jeg prøvde var helt rå og skyte med.
  5. Hei ny her men har lest mye på kammeret. Har fått innvilget 22lr (fin) og 9mm (militær) pistol samt 38 revolver. NSF Men jeg skulle egentlig ha 38s glemte å skrive s, så går det an og kjøpe 38s selv om det står 38 på papirene? Eller må jeg søke på ny og betale nytt gebyr? Så det evige første pistol temaet. 22lr har jeg kun prøvd mye browning buckmark (klubbvåpen) og en Pardini SP22 en gang. Som førstegangs kjøper ønsker jeg egentlig og kjøpe etter øyene, liker best klassisk pistol ala 1911 utsende men Pardinien var helt rå i forhold til buckmark. Har ikke behov for å heve meg i konkurranser men er jo kjekt vis jeg treffe noe. Er det noen pistoler i 22 som går å skyet bra med, uten det er rørtenger? eks ruger sr 22 ISSC M22 TGT 1911 22lr Walter p22 beretta 87 erfaringer? 9mm har jeg lyst på sig 226 øyene sier mk25 men hode sier x-FIVE SO. Har kun prøvd cz 75, cz 75 shadow 2 og glock 17. der jeg liket shadow 2 best. Tanker? Budsjettet liger på ca 20k der jeg legger mest i 9mm. Pga korona er det liten sjanse til og prøve andre i klubben sine våpen siden vi ikke har begynt med treninger enda. Som sikkert de fleste førstegangs kjøperen brenne disse godkjente søknadene i lommen :-)
×
×
  • Create New...