Jump to content

Valmeten

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er litt i tenkeboksen der. Syns denne zeissen var utrolig klar og fin. Men fins jo bedre retikler idag..
 2. Da var den kommet i hus omsider. Fryktelig å gå rundt å vente 🤣 Tight, smekker, lett drilling. Min vekt viser 2950g, med kikkert 3500g. Som forventet var kikkerten veldig høyt montert på "see through" montasje. Dette må gjøres noe med på sikt. Men imponerende hvor bra børsa sitter når jeg kaster den opp. Bør kunne skyte rimelig bra med haglløpene.
 3. Skulle egentlig kjøpe en strøken sauer 3000 med grenersikring. Ble akkurat for sen å bestemme meg, så da ble det denne krieghoffen. Tenkt i ettertid at det kanskje var like greit det ble denne.
 4. Kult! Min var oppgitt med 63cm men vil tro det er 63,5cm. Gleder meg voldsomt til å prøve den! Hvilken trangboring har du på den?
 5. Ja ikke sant. Det tenkte jeg ikke på ved kjøp av børsa. Greit å ha litt flaks 👍
 6. Takk. Skal be børsemaker om pris på ringer i hake, ryker vel fort på 5 lapper for en slik jobb
 7. Ja det blir spennende å se. Har ikke fått den hjem enda. Personlig vil jeg ha hatt typ 2,5-10x42 da jeg blir å gå uten kikkert for det meste, og blir nok brukt mest på fjellrype. Noe skogsfugljakt også, der ser jeg for meg at kikkert montert blir litt klønete da man ofte skyter på refleks.
 8. Det beste er kanskje å få tilpasset ringer på en annen kikkert? Istedenfor skinne.
 9. Ja litt dårlig bilde. Screenshot blir ikke helt topp beklager det😌 Er nok ganske høy montasje og grisrygg skjefte, så kan bli lite kinnkontakt ja.. Får se hva jeg gjør med det. 6,5x57r valgte jeg pga tilgang til helmantel / matchkuler. Men hylser er jo værre å få tak i..
 10. Noen som har erfaring med krieghoff mod super? Har handlet drilling i kaliber 16 og 6,5x57r. Årsmodell 1965 63cm løp Dural Haglesekring Hakemontert zeiss 1,5-6 Finner lite og ingenting om denne modellen på nettet.
×
×
 • Create New...