Jump to content

Mugga

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. @Elgjaeger @Swift kort ja, men som du sier, ikke den letteste. Foretrekker noe lettere og ei børse som jeg ikke trenger å være "redd" for å trykke ned i myra eller skrape opp på stein og kvist, som hundefører. Blir fort 15 km i blanding av bløt myr og bratt terreng, og da skjer det uhell, og er tungt å bære. Derav Brno, som jeg anser som ei enkel og solid bruksbørse, som jeg kan slå i hjæl elgen med om jeg vil, og som er noe lettere enn Blasern. Hadde liksom tenkt at jeg skulle prøve å behandle den litt pent.
  2. Hei. Ny på dette eminente forumet, har pløyd igjennom mange interessante tråder en god stund, mye kunnskap her. Så til saken. Jeg har gått i Blaser fella, og har bla 9,3*62 til postering i elgjakta. Men jeg er også hundefører, og da trenger jeg ei kort og hendig børse, med lyddemper. Har hittil gått med min Browning x-bolt .308, med standard lengde på løp + demper, men det blir for langt og uhåndterlig i tett skog. Jeg har lagt litt planer for et "idiot prosjekt", nemlig å skifte løp i min Brno ZKK 601 .308 W til .358 W., i tillegg til å montere oppspenner/trepunktsikring. Blir sikkert en
  3. Tommy på Femundshytten la ut en post, om at Femund har lagt seg i dag. Så trenger nok litt tid ennå, før isen er farbar der. Ellers godt tips posten over.
×
×
  • Create New...