Jump to content

JegerEd

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har erfaring med Beagle til feks. rypejakt? Vet at det ikke er en sånn type jakthund, men likevel.
 2. Hei. Familie på fem, to på 4 år og en på 8 år. Tanken er å skaffe hund om 2-3 år (så da er det 2x6 år + 1x 10 år). Bor i byen, men med gode ute/"friluftsområder". Har nettopp startet med fuglejakt og drømmen er en familiehund som også kan ha en funksjon som fugle/rype-jakthund. (trenger ikke å være den beste jakthunden, men kunne ha en funksjon på fjellet eller i skauen) Noen som har gode råd og/eller tips?
 3. Hei. Arvet en Franchi Alcione som er rechts, selv er jeg links. Da hagla har affeksjonsverdi vil jeg gjerne beholde og ikke selge/bytte. Har kontaktet noen børsemakere, og flere tilbyr å bøye stokken fra cast-off til cast-on. Men hvor bra blir det? Et annet alternativ er å kjøpe ny stokk, ikke bare enkelt å skaffe desverre. Kan kjøpe fra norsk importør, fra butikk i Italia (må jeg søke om å importere stokk?) eller få laget en stokk fra emne (dyrt?). Noen som har erfaringer, eller tanker om hvilket alternativ som blir best, også sett i forhold t
 4. For min del er det snakk om en hagle, forsåvidt en hagle nr 2 også (s/s) der er det kun nummer på kassa og løpet. De er ulike og hagla er en gammel(eldre) Suhl. Når det gjelder salongrifla har den nummer oppe på siden av løpet, rett under kikerten og på sluttstykket. Disse nummerene er like på de siste 5 tallene, men på løpet er det to nummer mer (foran).
 5. Men dere skjønner at dette er litt forvirrende? Fått tre forskjellige svar her og et fjerde et annet sted som sier løpet.
 6. Ja. Det er logisk, men det er altså forskjellige nummer jeg finner. Ingen like.
 7. Hei. Jeg overtar to hagler og en salongrifle av en avdød onkel. Jegerprøven er nyling tatt og disse er flotte for oppstart. Men våpenkort er borte og jeg har bare meg selv til hjelp når det gjelder utfylling av våpensøknadene. Dene ene hagla, en Franchi Alcione XS1/Lusso - har flere nummer forskjellige steder. Ett nummer på løpet, ett under "kammeret"(?) og ett under "bøylen" for å "knekke" hagla. Hva er våpennummeret?
×
×
 • Create New...