Jump to content

orrejeger

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by orrejeger

  1. hei mi går lav tier og høy tier. ikke mere en ca 1 cm høgre venstre så første skudet har eg ingen problemer med og trekke ut holdet... men må da ha et godt annlegg siden avtrekket er noe hart.... kjøpte dette løpet løst for 5500,- har nedre løp som første valg skulle eg ha bruk for over 100 mtr vil eg bytte til øvre som første løp og da er eg rett på til 150... det er en jobb og stille inn løpene. da en må legge inn god tid mellom skudd 1og2 og 3 og 4,, siden her er 2 løp så er det jo også mye jobb og finne ammo som sammler bra i begge løpene...
  2. de 2 første skudene går med ca 4 cm høydeforskjel... de to neste går noe høyere...... men jeg annser rifla som et våpen for raske skudd på kortere hold har heller ikke fått prøvd ut skikkeligt og bytte ammo.. kassen er til jakthagla mi så den har også et hart avtrekk. får se til våren om eg går for mere optimalisering..
  3. har kombi og dbb + hagle i tikka valmet finn classic 412 512. min er faring er att forskjeftet ikke kan sitte stramt på da setter du spenn på det nedre løpet ved og løsne på låsen på fortreet og justere litt, så får du den løsere.. jeg kjenner litt riksing når eg bruker hagla men det er enklere og forholde seg til en veldig varmeklatring på rifleløpene..
  4. hei jeg har dette settet selv i 2x12/76.. 2x308 win og 12/76-222, 222 løpet har jeg brotchet til 223 rem jeg ønsker og kjøpe bytte 2x308 til 6,5-55 eller 3006 308 løpet kan justeres samskyting både vertikalt og horisontalt... dette løpsettet har sakofeste todelt skinne som er "konisk" dvs den stiger i bredde fremover løpet jeg har også et kikkertfeste til denne som har 1" ringer..
×
×
  • Create New...