Jump to content

paalk

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paalk

  1. Ble hvertfall betraktelig penere med autosol. Men virker som det kan ha «satt» seg litt i stålet, men det syntes ikke godt. Takk for hjelpen
  2. Da skal det testes ut. Bruke pusselapper eller børste?
  3. Hei, Har nylig kjøpt en miroku 7000 og på denne er det noen merker på låskasse. Er det noen som har noe gode tips og triks for å få fjernet disse merkene? Hvis de er mulig å få fjernet vel og merke
  4. paalk

    Kammerlader

    Tvilsomt at den er boret om til hagle. Men hvordan ser man eventuelt det? Det som er avbildet er det som er tatt bilde av. Våpen og reim.
  5. paalk

    Kammerlader

    Det ser ut til å kunne stemme. Ene avbildet der hadde serienummer 726, så bør være i nærheten av hverandre da vil jeg tro. Da har jeg hvertfall kommet et steg videre. Så håper jeg flere kaster seg på også. Vært interessant å fått vite en ca. verdi.
  6. Hei, Har en kammerlader som er gått i arv, men jeg vet ikke noe om denne. Kanskje noen her kan hjelpe meg å få litt mer informasjon om denne her? Hva er verdi på noe sånt ved eventuelt salg? Laster opp noen bilder. Så håper jeg kanskje noen her har litt peiling på dette våpenet :)
×
×
  • Create New...