Jump to content

EspenDuff

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EspenDuff's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

3

Reputation

  1. Greit frustrerende med kaliber 20 nå.. Noen i samme situasjon som har funnet noe som duger?
  2. @FEVIK Kanskje derfor jeg ikke får noe svar fra Chapuis... Schou våpen skulle ta kontakt med Chapuis og gi meg tilbakemelding, dette er en stund siden nå så er ikke veldig optimistisk. Jeg veit at det er hyppig Chapuis markedsføring i Sverige blant Beretta importører, så burde være mulig å få importert gjennom Schou.
  3. @SteinarBM De børsene jeg har kjent på fra Merkel har hatt en litt rar feeling, får ikke lagt hodet riktig i forhold til siktet.. veit ikke om dette har med svinekam kolbene eller ikke, men jeg sleit i alle fall med raske anlegg. Målet mitt er en fin og hending drivjakt rifle som går på alt fra rådyr til villsvin
  4. @FEVIKSkal jo være mulig å få inn Chapuis gjennom Schou våpen, jeg har sendt en henvendelse til både Schou og Chapuis angående pris på div produkter og import/export. Lå en Chapuis rgex ut på finn en liten stund, anger som pokker på at jeg ikke kjøpte den..
  5. Jeg står i akkurat samme situasjon som deg nå.. har vært og kjent litt på Merkel 140 og 150E, de føltes veldig tunge og upraktiske ut. @FEVIK FIkk du noen gang tatt deg en titt på noen av "lettvektsutgavene"?
  6. Noen som har noe formening om hvorfor det er så mange brukte KRIEGHOFF CLASSIC på markedet? Begynner jo å lure litt på hva som gjør at folk selger disse, mens markedet så og si er helt stille på andre merker.
  7. Jeg fant forresten mer informasjon om Rizzini sin kipplauf når jeg stokket om på bokstaver og tall, viser seg at de fleste andre kaller den for R1K og ikke RK1!
  8. Grunnet skulderskader ser jeg meg nødt til å kutte litt på vekt, ser derfor etter en fin kipplauf- Jeg veit at Landrø tar innbytte, derfor er Rizzini RK1 aktuell. Finnes særdeles lite informasjon/videoer av RK1 på nett, noe som gjør meg litt usikker på den. Veit noen om andre forhandlere som tar innbytte som også selger kipplauf? Jeg har idag en nydelig Sauer 202xt påkostet litt av vært
  9. Hei! Noen som har erfaring/formening om Rizzini sin RK1 kipplauf?
  10. Hei! Noen her som har erfaring med Rizzini sin RK1 kipplauf?
  11. Hei! Kan noen fortelle meg noe om verdi av denne? Rydder opp litt i garderoben, og er neimen ikke sikker på om den er verdt bryet med finn annonser og søknader?
  12. Takker for mange kloke svar! vurderer en Rizzini 92S, kjenner en som er veldig fornøyd med sin.
  13. Jeg ser i prislisten at det er mulig å få i en dobbeltrifle i 3006, er dette da en som ammunisjonen vil være billigere og lettere tilgjengelig på? Den har heller ikke denne R bokstaven i kaliberet, så det betyr ikke rimmed/krage?
  14. Etter mange år som småvilt jeger har jeg begynt å flytte meg over til mer storvilt. Jeg har en børse i 6.5x55, men vurderer en litt grovere til storvilt. Jeg har falt litt for en dobbelt rifle fra Rizzini som kan fås i kaliber 7x65R, 9,3x74R, 8x57R og 30R Blaser. Jeg jakter villsvin, og har planer om både hjort og rådyr.
  15. Hei! Jeg vurderer kjøp av en 202 wild boar edition, men er usikker på om den blir for tung til småvilt og toppturer. Noen som har noe formening/erfaring med sauer 202 wild boar edition?
×
×
  • Create New...