Jump to content

Trax

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trax

  1. Takk for svar, da ble det tydeligere hva man kan lande på.
  2. Har overtatt noen kuler fra en skytterkollega, 158 gr Magma CN coated, fra blykula.com. Han brukte dem i magnumladninger, men jeg har N-320 tilgjengelig og vil lade 38sp av disse. Men etter å ha studert ladetabeller i det vide og brede, er jeg ikke kommet så mye nærmere et svar på passende ladninger, så derfor spør jeg folket. Våpen S&W 686 6".
  3. I nasjonalt regelverk står følgende: Rekylbrems/rekyldempende innretninger, som for eksempel magnaporting, er ikke tillatt i noen av øvelsene. Kan noen si om Walther CCP Softcoil sin rekyldempende konstruksjon og lignende systemer går inn under denne bestemmelsen?
  4. Trax

    Bufferskiver Shadow 2

    Har heller ikke funnet noen beskrivelse av dette, men forklaringen din høres fornuftig ut. Skal ikke ha vært byttet noe av forrige eier, så det ser ut som om våpenet blir levert med 3,5 mm bufferplate.
  5. Kjøpte en brukt Shadow 2 for en tid tilbake. Det fulgte med bl.a. nye bufferskiver til rekylfjæra. De kom i to forskjellige tykkelser, 2 mm og 3,5 mm. Hvorfor to forskjellige tykkelser? Kan man i noen grad endre fjærspennet ved å endre skivetykkelsene? Er ny som pistolskytter, så er ennå ikke fortrolig med de mange våpentekniske spørsmål.
×
×
  • Create New...