Jump to content

CoonanWasMyFirst

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CoonanWasMyFirst's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • Reacting Well Rare
 • Collaborator
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

5

Reputation

 1. Hei. Jeg posta (i postkassa hos våpenkontoret i Asker) papirsøknader på jaktvåpen 5.juli, og fikk mail med godkjenning 31.august. Godkjente papirer kom i postkassa nå fredag som var 10/9. (Var riktignok ikke førstegangssøknad, da jeg har håndvåpen fra før, men tror de prioriterer jaktvåpen nå i jakttider.)
 2. Samboer og jeg hadde kurs i overgangen juni/juli, og hadde eksamen en uke etterpå. (Solemskogen JFF.) Jeg ville mast/purra hadde jeg vært deg.
 3. Det visste seg til slutt at jeg hadde for mykt bly i kulene mine 🤦‍♂️🤦‍♀️ Så det blya til og fucka opp fra skudd nr to etter puss. Har endt med å kjøpe noen kuler nå, så får jeg se om jeg prøver å støpe selv igjen senere...🤷‍♂️🤷‍♀️
 4. Takk for svar alle, da har jeg litt forskjellig teste ut. aya; skyter uten ja. Det er vel mer en mulighet å ha gas check, ikke et must? Eller har jeg misforstått totalt?
 5. Sizer til 429. Usikker på hvor hardt blyet er, men det er ikke av det bløteste. Hardheten på de to kulene jeg har brukt er omtrent lik. De aller første ladningene jeg lagde (med den kula jeg ikke har flere av) til 29'en var N110 20 eller 21 gr, men det ble rett og slett for vondt i hånda... Skal absolutt si bang, men skal klare en del trening og feltstevner, så vil ha den innenfor faktor, men ikke noe særlig mer.
 6. Venstre kule er min, høyre kule er den jeg fikk med noen av fra forrige eier.
 7. Heisann Har skutt min S&W modell 29 med hjemmelada 44 magnum. Kula tverrer når den treffer blinken 😯 Kula er Lee 240gr SWC. Etter tips lada jeg først med N350 10gr, og gikk opp til 12,5-12,7 (fra Ladeboka) for å se om tverringa ble borte. Det hjalp ikke gitt. Noen som har erfaring med dette, og kan gi meg noen tips? (Fikk med ei annen type kule fra han jeg kjøpte revolveren av, og den funka helt fint. Har dessverre ikke klart å finne ut nøyaktig hva den kula heter, så sliter litt med å finne tilsvarende. Men den var ca 245gr.)
 8. Ang pistol til .22 anbefaler jeg personlig Smith & Wesson SW22 Victory. Den er kanskje ikke penest i klassen, men er stabil, god å skyte med, og jeg har aldri opplevd noe tull med den 😊 Kan også nevne at samboer, som har samme, vant finfelt i vår klasse et par-tre ganger med denne i 2020 😉
 9. Fordi Rhino'en er dødskul vel 😉😃 Jeg skal ha meg en 6" til revolverfelt🤞🏻
 10. Oslo; Etter 6 uker og 2 dager fikk jeg godkjent-regninga idag. Brevet er datert 20/10, så 5 uker og 2 dager da 😃
 11. @unnamedKimber Micro er jo kjempemorsom! En ordentlig utfordring å skyte bra med, pga størrelsen, men veldig morsom. Og med god plass i spesial-boksen for feltskyting 😃😃
×
×
 • Create New...