Jump to content

EBK

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EBK

  1. Det funker nå! Den er blåst ren og smurt så får vi teste mer i morgen. Takker for nydelig hjelp og sparring Ha en god kveld!
  2. Får den nå til å klikke. Men er det noe dødgang før trykkpunkt, det er momentant avtrekk. Stemmer det?
  3. Takk for at dere hjelper meg! Her er statusbilde etter demontering. Syns de ser identiske ut og ser ingen åpenbare malfunctions.
  4. Er det noe poeng å skru den opp og se om det er en åpenbar feil/noe som må smøres eller overlate det til en som har peiling?
  5. Tusen takk, fungerte nå. Men går ikke den pinnen da opp i sluttstykket og blokkerer elller går den inn i et hull i sluttstykket?
  6. Den er ikke brukt på 20 år, fungerte sist da den ble lagt til side og satt i skapet husker jeg.
  7. Mistanken min er at del 30 Trigger rod ikke får nok rom til at avtrekkeren kan trekkes av, kan det stemme? Er jo veldig egentlig ikke så komplisert, men fysisk umulig at den skal treffe et hull i sluttstykket så jeg skal få trukket av... Hmm...
  8. Takk igjen! Sjekker du privacy settings? Denne videoen er ikke tilgjengelig får jeg opp
  9. De ser unektelig identiske ut. Jeg mistenker at det er den pinnen som jeg har markert med rødt i bildet som er synderen. Jeg får ikke trukket av avtrekkeren helt når sluttstykket er montert. Har du noen forslag?
  10. Kan det tenkes at avtrekket må justeres eller er det veldig lite sannsynlig?
  11. Takk for all hjelp så langt. Har sett videoen mange ganger, prøvd akkurat samme fremgangsmåte, men føler at det ikke er så mange alternativer enn den riktige monteringen Mistenker sikringen ja, har et vagt minne av at den var annerledes før jeg skulle smøre og rengjøre. Sier ja takk til bilde hvis du har anledning til det
  12. Hei! Jeg har arvet en BRNO mod 2 1969-modell. Den har ikke vært brukt på 20 år. Har lyst å sette den i stand og bruke den til å skyte på blink. Sluttstykket er demontert, smurt og rengjort og montert. Problemet og mysteriet er at riflen ikke lar seg avfyre, avtrekkeren stopper halvveis og går ikke an å trekke helt av. Den mekaniske operasjonen av både sluttstykket og utløsermekanismen/avtrekkeren virker som om det er noe jeg har gjort galt, men klarer ikke å finne ut av det selv etter en dag med Googling og YouTube. Er det en enkel løsning jeg ikke har undersøkt eller bør jeg levere den inn til service hos en børsemaker? På forhånd takk for all hjelp og forslag.
×
×
  • Create New...