Jump to content

Huggern

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, begynner fort å koste en del har jeg sett. Alternativet er jo ekempelvis å kjøpe ACCURACY INTERNATIONAL AX, men da er det 70k bare for rifla.....
 2. Hadde de bare kunne laget en utgave der de har vanlig bolt Kan ikke forklare det men føles liksom rart å bare dra den osv kontra løfte opp osv- jeg gjør jo ikke akkurat mye mere på glocken men, ja... Har også skjønt det slik at blaser ikke er noe å ha dersom man tenker å bruke slike magnumer?
 3. Joda stemmer det Får vel sette byggingsprosjektet litt på vent antar jeg, problemet mitt er vel det at jeg er den typen som skal ha ei rifle til alt.. Man føler seg jo fort mye bedre om man fyrer av 5000+ skudd med ei og samme rifle- om det ga mening Men får vel se på alternativer.
 4. Kjære kammerfolk da en elendig databruker som meg selv ikke greier å fjerne utkastet mitt så får jeg bare lage ett nytt innlegg… Jeg begynte i mitt første innlegg å fortelle om jaktsituasjonen jeg hadde opplevd i år og div, greia var i bunn og grunn at jeg nå ville ha litt grovere sats til neste års jakt og etter mye om og men, diskusjoner, + og – så har jeg landet på valget mitt. Kaliberet passer nok ikke alle, men til mitt bruk samt interesser så gjør 338 LM jobben og enda litt til. Det finnes mye forskjellig av rifler der ute, noe bra og noe ubrukelig – igjen alt til sitt bruk. Ma
 5. Huggern

  Rifleprosjekt.

  Fikk jo meget med tilbakemeldinger på min første post, så da kliner jeg til med enda en Nevnte blant annet at jeg var på utkikk etter rifle i grovere sats som skulle bli brukt til lh og jakt, og fikk bestemt meg
 6. Huff, den frykta drapsmaskina :) Hørt mye rart om blaser, hadde nokk kjøpt meg ei for lenge siden hadde de bare laget faenskapet med vanlig bolt :P
 7. Som sagt, liker de utsenemessig og hvordan de føles! , meeeeen tåler ikke å ha med meg stokker på jakt som jeg er livredd for :)
 8. Men få vekk trestokken :/ heheh, elsker trestokker utseenedmessig. Men man kan ikke "herje med de" uten at man angrer dyrt og helli på alle ripene.
 9. Åsså kommer jeg da.. Kjøper og kaster stokken... ---> kan ikke fordra trestokker til jakt : XD
 10. Så ikke dumm ut denne! Det jeg da ikke er så bekjent er hva/hvilke rifler jeg skal se etter i 388. Hvilke har bra kasser osv som tåler trykket. Får man jaktrifler som jeg eksempelvis kan bytte løp på for å ha ett mindre kaliber til mengdetrening :) osv. Drømmen hadde jo vært ett løp i 6,5 og ett i 338 !
 11. Jakt blir nok fokuset, men man får jo dra den med på banen når man kjeder seg :)
 12. Helt enig i tankegangen. Løpet mitt er derimot 55cm langt og uten lydemper. Helt org. Skutt en dele med 338 wm - lån av kompiser på banen og har ingen probmel med rekylen så lenge jeg slipper 50 skud serier, hehe.
 13. Hei, kula jeg bruker er Lapua mega. 6,5 har nok aldri vært optimalt for de største dyra, men det var først i år at jeg opplevde at det hadde vært kjekt med litt mere..
 14. Hvordan vil du si at 338 er i kjøttødeleggelse kontra 6,5 og 30 kaliber? Hadde håp om å få bygd ei god rifle til under6,5 kg.. men er vel kanskje vanskelig :)
 15. Den dør nok ikke fryktelig mye fortere, som du sier så er ikke store forskjell på diameter. Det jeg dog prøver å overbevise meg selv om er at med 338 så vil jeg personlig aldri oppleve at kula bare går til første riben og blir ståående- avstand blir etter mine begrensinger og ikke kaliberet. Men kanskje 375 også skal vurdere siden jeg fremdeles beveger meg i kanonsiktet. Hadde ei Marlin 1895 i 45/70, men den springer nå lillebror rundt med på rådyrjakt - solg i studentida..
×
×
 • Create New...