Jump to content

Sept

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Sept's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for tilbakemeldinger. Selvsagt kan man legge (nytt) belegg på - men det også koster. Så jeg tenkte at det beste var å finne en som allerede var beskyttet med belegg. Jeg har nå fått svar på mail fra Sauer - og de hevder at belegget er likt, uansett farge. De bekrefter også at det er samme belegg (Ilaflon) før 2008 - selv om det da ble beskrevet som "polymer coating".
  2. Hei! Jeg har lenge gått og siklet etter en Sauer 202 (ja - jeg vet at det er delte meninger om dette - men det har jeg landet på... ), og da har jeg tenkt at den som ser mest ut som rustfri (altså den med grå låskasse) er best beskyttet. Men; er det virkelig slik? Hvilket belegg er det på den 202'en? Er det grå (eller "silver") Ilaflon - som på andre Sauer modeller? I tilfelle; er det kvalitetsforskjell på sort og grå Ilaflon? Er XT'en som ble produsert med grå coating/belegg med samme type belegg som Polar? Og til sist; har dette endret seg over årene som 202 har blitt produsert (er f.eks. en rifle produsert mellom 19xx og 19yy bedre eller dårligere med tanke på belegg/ rustbeskyttelse)? (whoopps... her ble det mange spørsmål) Har søkt rundt omkring, men ikke funnet noen god oversikt. Regner med at det er noen her som har stålkontroll på slikt!
  3. Hallo alle erfarne viltkamera-fotografer! Etter som jaktinteressen er økende - og lommeboka tillater flere utskeielser - vurderer jeg å få satt opp 2 eller 3 viltkameraer. Vurderer enten Brecom CM 4000 eller SG MG984 (tips/ råd om valg mottas forsåvidt også). Tenker at det skal settes opp til kun å sende bilde med mail/ data, og ikke mms. Da jeg har telefon gjennom jobben (Telenor) forstår jeg utfra forumet her at jeg ikke kan ha tvillingkort. Så da er spm; hvilket abonnement anbefales? Har lett litt etter tips og råd om abonnement her, men fant lite konkret direkte mot data - så derfor en ny tråd. Men arrester meg gjerne og link til en tråd hvor det allerede står - hvis det finnes!
×
×
  • Create New...