Jump to content

Ghosty

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ghosty

  1. Ghosty

    Første rifle!

    Takk for gode råd!
  2. Ghosty

    Første rifle!

    Veldig mange flotte kommentarer, mer enn jeg hadde forventet dere har tydeligvis endel erfaring og om dere har flere ting og komme med så tar jeg gjerne imot det også! Har dere noen tips til 6,5 ammunisjon som er brukanes?
  3. Ghosty

    Første rifle!

    Blir nok hjortejakt etterhvert, men nå er jeg i startfasen og begynner med introjakt på rådyr til høsten
  4. Ghosty

    Første rifle!

    Dette var en bra tilbakemelding på posten min! takk så mye har egentlig ett budsjett på 20k og vet ikke om jeg skla gå for den til 18k så jeg har litt igjen og bruke på jaktstøvler vi får se hva tiden vil vise
  5. Ghosty

    Første rifle!

    Jeg sier takk for gode råd, ble litt klokere og fikk litt mer og tenke på. Får se hva det ender med
  6. Ghosty

    Første rifle!

    AsgeirK: hvem er det du støtter? Meopta eller mente du zeiss? Føler 6,5 passer bedre til min type jakt. Men tar imot alle tips dere kommer med! Zeiss er jo en helt annen prisklasse men er jo noe mange nevner
  7. Ghosty

    Første rifle!

    Har ikke tenkt meg på elgjakt med det første nei, blir heller småvilt.
  8. Ghosty

    Første rifle!

    Veldig fin pakke du linket til. Eneste problemet er at jeg har fått godkjent 6,5/55. Det er meopta'n jeg tenker jeg heller mot, men ammo og slikt koster vel en del det også? Har dere noe erfaring med hausken demperne?
  9. Ghosty

    Første rifle!

    Det jeg tenker om meopta'n er at det må jo være greit med 18 i zoom. Kanskje man aldri kommer til og trenge det, men det vet man jo aldri. Det er mye man finner på finn, men mitt problem da er jo hvordan det har blitt behandlet, det har man ingen garanti for. Syns valget er vanskelig da jeg ikke vil kjøpe "søppel" til den prisen.
  10. Ghosty

    Første rifle!

    Med meopta er det 22k Med nikko Stirling er det 18k Med vortex Crossfire er det 20k
  11. Ghosty

    Første rifle!

    Hei. Jeg er snart påvei til våpen forhandleren og har 3 forskjellige tilbud og gå etter. 1. Tikka t3xlite med hausken demper og nikko Stirling Diamond 3-12x56 optikk. 2. Tikka t3xlite med A-tec H2 demper og vortex Crossfire 3-12x56 Hog Hunter optikk. 3. Tikka t3xlite med hausken demper og meopta optika6 3-18x56 optikk. Hvilke av disse ville du valgt og hvorfor? :)
×
×
  • Create New...